Sexy igračke za parove mogu koristiti oba partnera istodobno ili naizmjence, čime se poboljšava međusobna povezanost, zabava i užitak.

Filter

Sexy igračke za parove

Sexy igračke za parove unose raznolikost u ljubavni život parova.

Postoje sexy igračke koje parovi mogu koristiti istodobno pri seksualnom odnosu (vibratori s dva kraka, we vibe, vibro prstenovi, neki modeli strap-on), sexy igračke koje mogu koristiti naizmjence i jedno i drugo ( masažeri, stimulatori g-točke i P-točke, finger vibratori, spot-on vibratori) te sexy igračke koje mogu koristiti u međusobnoj interakciji i zabavi (vibratori s daljinskim upravljanjem ili s mobilnim aplikacijama, strap-on kod zamjene uloga).Isto tako sexy igračke su različite za lezbijske parove ( dvostrani dildo, dupli strap-on) i homoseksualne parove ( dilda i vibratori za prostatu, prstenovi za penis).

Svi modeli imaju svoj šarm i odabrani su prema različitim preferencijama. Mnoge sexy igračke za parove, pogotovo vibratori za parove objedinjuju više načina korištenja. Pa tako npr. vibratori za parove C-oblika (kao što je i we vibe) se mogu koristiti naizmjence ( žena stimulira g-točku i klitoris istodobno, muškarac se stimulira analno i perineum), mogu se koristiti istodobno ( muškarac penetrira u ženu zajedno s tanjim krakom vibratora, dok drugi krak ostaje na klitorisu) te u međusobnoj interakciji ( kad uz to sve ima istodobno i daljinsko upravljanje).

Vibratori za parove imaju različite razine intenzivnih vibracija koje se reguliraju izravno na vibratoru. Ljubavna igra postaje još uzbudljivija kada se odabere vibrator za parove s daljinskim upravljačem ili upravljanjem pametnim telefonom. Tijekom vođenja ljubavi vaš partner može preuzeti kontrolu nad različitim razinama vibracija i još dulje odgoditi orgazam. Vibrator za parove obično je vodootporan i pruža vam ugodne trenutke užitka pod tušem.

Masažeri za parove, spot-on vibratori i finger vibratori stimuliraju sve erogene točke na tijelu oba partnera, utječu na bolje upoznavanje partnerovog tijela, te s njima ne možete pogriješiti pri prvom izboru vibratora za parove.

Vibro prstenovi ili vibrirajući prstenovi za penis istodobno podržavaju erekciju penisa dok ženi stimulira klitoris. Postoje modeli prstenova za penis koji imaju dildo za dvostruku penetraciju ( penis se umeće vaginalno, a dildo analno), te prstenovi s dildom ili vibratorom koji muškarac umeće sebi analno. Navlake za penis mogu povećati duljinu i/ili obujam penisa te se također često koriste za istodobno zadovoljstvo.

Strap-on dilda i vibratori mogu biti s utorom ( da muškarac može umetnuti svoj penis) ili bez utora. Također mogu biti jednostrani ( da ih nosi samo muškarac ili samo žena), dupli - dvostrani ( za lezbijske parove i za žene koje vole sebe stimulirati vaginalno dok mijenja ulogu i zadovoljava muškarca analno) te dvokraki ( za istodobnu vaginalnu i analnu stimulaciju).

Dildo za parove može biti dvostrani dildo s dva jednaka završetka ili s jednim užim završetkom. Isto tako analni dildo ili dildo zakrivljen za g-točku i p-točku je dobar izbor za parove. Parovi najčešće kupuju dildo zanimljivog dizajna kao što je stakleni dildo, metalni ili aluminijski dildo s ukrasnim dragim kamenom - draguljem.

Kod korištenja svih sexy igračaka za parove preporuča se korištenje lubrikanta na bazi vode za ugodniji osjećaj. Također ne smijete zaboraviti pravilno čišćenje i dezinfekciju seksualnih igračaka pri čemu će vam pomoći specijalizirani sprej za čišćenje seksualnih igračaka.