We vibe “Sync Lite”, vibrator za parove s daljinskim upravljanjem preko aplikacije

89,00 

 • S aplikacijom We-Connect: praktično kontrolirajte vibracije svojim pametnim telefonom – također od svog partnera diljem svijeta!
 • Dodatni programi stimulacije, glasovne, chat i video funkcije također su integrirani u aplikaciju.
 • Novi tanak i lagan dizajn još je udobniji za nošenje tijekom seksa.
Očisti

Opis

Punjivi vibrator za parove We vibe Sync Lite – nova tanka i lagana verzija s mobilnom aplikacijom!

 • Kompatibilan s aplikacijom We-Connect: praktično kontrolirajte vibracije svojim pametnim telefonom blizu ili daleko – od svog partnera diljem svijeta! Dodatni programi stimulacije, glasovne, chat i video funkcije također su integrirani u aplikaciju.
 • Uzak krak za umetanje: savršeno doseže i stimulira vaginalnu G-zonu, stvarajući zamamnu napetost tijekom seksa.
 • Također mazi klitoris: vanjskom stimulacijskim krakom.
 • Savitljiv i fleksibilan C-oblik: savršeno se prilagođava oboma.
 • 10 načina vibracije: Za raznoliku ljubavnu igru.
 • Praktično daljinsko upravljanje: Za jednostavno i praktično upravljanje vibracijama skinite mobilnu aplikaciju.
 • Silky-Touch-Silicon: Maksimalna udobnost za oboje.
 • Opseg isporuke: 1 x vibrator za parove Sync Lite od We-Vibe s daljinskim upravljanjem preko mnobilne aplikacije. Uključuje  USB kabel za punjenje.

Kako se koristi Sync Lite?

Prvo umetnite uski kraj Sync Litea vaginalno. Vibrator je pravilno postavljen kada je širi kraj iznad vašeg klitorisa. Vibracije možete jednostavno pokrenuti na njemu ili daljinski preko mobilne aplikacije. Sada se možete zabavljati sami uz Sync Lite ili uživati ​​u vibratoru za parove tijekom seksa kada penis ulazi u vas vaginalno. Probaj!

 

Koje su prednosti We vibe Sync Lite vibratora?

Uživajte u istovremenoj stimulaciji svoje G-zone i klitorisa uz uzbudljivo svestrane vibracije uz Sync Lite. Sa svojim novim revidiranim dizajnom, Sync Lite je tanji i lakši od svog prethodnika i još je udobniji za nošenje tijekom seksa kako bi intenzivno stimulirao G-zonu i klitoris. Osim toga, vaš partner može uživati ​​u jedinstvenom užitku mamljenja zategnutosti senzualnim vibracijama tijekom seksa. Fleksibilni, mekani, svilenkasti silikonski vibrator ostaje fleksibilan kako bi se savršeno prilagodio vašem tijelu i pokretima.

 

Lako se upravlja pritiskom na tipku na samom vibratoru. Ili možete povezati svoj Sync Lite s aplikacijom We-Connect za iOS i Android putem Bluetootha. S aplikacijom imate mnogo više opcija i funkcija. Stvorite vlastite načine vibracije ili pustite da vibracija teče u ritmu vaše omiljene glazbe. Vaš partner također ima opciju povezivanja na Sync Lite i možete se zajedno igrati s njim – čak i na većim udaljenostima. Također možete koristiti diskretni chat aplikacije za međusobnu komunikaciju. Dodatne glasovne, chat i video značajke također su ugrađene u aplikaciju. Isprobajte ga i maksimalno uživajte u solo igri i zajedništvu!

 

Kako se čisti We vibe Sync Lite?

Za čišćenje i posebnu njegu preporučamo sredstvo za čišćenje igračaka.

 

Održavanje i njega Sync Lite?

Sync Lite treba koristiti samo s lubrikantima na bazi vode. Proizvodi koji sadrže silikon mogu oštetiti materijal!

 

7 cm x 4,5 cm x 2,9 cm. Duljina umetanja 7 cm.

Težina 162g

Silikon.

 

We Vibe u Venus Erotic sex shop-u

Ako želite pogledati i kupiti  We vibe Sync Lite i ostale we vibe proizvode, posjetite našu fizičku trgovinu Venus Erotic sex shop Split.

 

 

Dodatne informacije

Boja

Plava, Roza

Brand

We Vibe