Filter

Novo

 

Otkrijte nove erotske proizvode u Venus Erotic shop-u

U velikom izboru erotskih proizvoda ponekad nas zanima koji su novi proizvodi u zadnje vrijeme. Što je novo u erotskom svijetu? Koji je novi vibrator izašao na tržište ili ima li novog erotskog rublja zanimljivog dizajna? U ovoj kategoriji imate brzi pregled svih novosti za česte posjetitelje sex shop-ova ili za znatiželjnike novotarija. Sigurno ćete pronaći nove erotske proizvode za svaku priliku.

  • Nove sexy igračke u Venus Erotic shop-u - iako ponekad mislimo da se više nema što izmisliti u proizvodnji seksualnih igračaka, gotovo svaki mjesec izlaze nove sexy igračke za žene, za muškarce kao i za parove. Ponekad se unaprijedi dizajn i kvaliteta već poznatih sexy igračaka bestsellera, poveća paleta dostupnih boja, poboljša ambalaža koja teži očuvanju okoliša, a ponekad na tržište izađu potpuno nove seksualne igračke. Uistinu je zanimljivo gledati kako napreduje erotska industrija i u korak prati potražnju i zahtjeve kupaca.
  • Novi fetish i BDSM proizvodi u Venus Erotic shop-u - Fetish dodaci su česta novost u erotskim proizvodima.Svaki put razvesele svojim erotičnim, a istovremeno funkcionalnim izgledom. Bilo da tražite fetish i BDSM proizvode koji su potpuno vegan ili od prave kože, kod nas ćete naći novosti za sve preferencije.
  • Novo sexy rublje u Venus Erotic shop-u - Sexy rublje i odjeća, a pri tome mislimo i na žensko i na muško sexy rublje uistinu doživljava najviše inovacija. Bilo da tražite novo sexy rublje od čipke, svile, ili pak novo mrežasto sexy rublje, ovdje ćete pronaći nešto za svaku priliku. Žensko sexy rublje je često dizajnirano tako da prekriva određeni dio tijela ali da on ipak ostane vidljiv ili lako dostupan, te ga se često ne mora skidati pri seksualnom činu. To je uistinu zavodljivo. Često se sexy rublje kombinira sa vezanjem, pa osim npr. klasičnih haltera i bodija, postoje i halteri s trakama i bondage sexy rublje. Isto vrijedi i za muško sexy rublje. Bilo da ste razigran i otvoren muškarac koji voli uskočiti u mrežasto ili prozirno muško sexy rublje ili pripadate gay populaciji, kod nas ćete uvijek naći nove proizvode. Za ljubitelje sexy rublja od prave kože, ili umjetne kože ( wetlook, leatherlook) ili pak latexa, u Venus Erotic shop-u itekako pratimo žensku fetish modu jednako kao i mušku fetish modu.
  • Novi proizvodi iz drogerije u Venus Erotic shop-u - Bilo da se rad o lubrikantima ili uljima za masažu, na tržište vrlo često izađu novi proizvodi sa još boljom teksturom, paletom okusa ili raznim dobrobitima za kožu. Novi afrodizijaci u obliku biljnih kapi ili kapsula za libido i potenciju također često nađu mjesto na novim proizvodima.
  • Nove erotske igre i šaljivi sexy proizvodi u Venus Erotic shop-u - Erotske igre spadaju u najpopularnije proizvode iz područja erotske zabave za parove. Potražnja je uistinu velika, a kako i ne bi kad kroz igru saznajemo novosti o partneru, iskušavamo nove stvari i isprobavamo sexy igračke koje često dođu u kompletu sa erotskim igrama. Zbog toga nove erotske igre često izlaze na tržište. Šaljivi sexy proizvodi za rođendane, djevojačke i momačke večeri, te razne druge prigode također često dobivaju nove izlaske.