Filter

Za nju

 

Sexy igračke za žene: divna stimulacija ZA NJU

Sexy igračke mogu poboljšati zadovoljstvo žena i izazvati intenzivan orgazam bez obzira jesu li solo ili imaju redovan seks sa partnerom ili su u vezi na daljinu. Sexy igračke ZA NJU se ne koriste samo za samozadovoljavanje, već su posebno prikladne za predigru i donose više zamaha i uzbuđenja u ljubavni život. Od vibratora i dildo-a do ljubavnih kuglica, vibrirajućih jaja i pumpica za bradavice i klitoris. Kod nas ćete pronaći široku paletu erotskih seksualnih igračaka za žene koje stimuliraju i klitoris i G-točku i daju joj nezaboravne vrhunce. Dakle, sexy igračke će omogućiti ne samo da se više zabavljate tijekom seksa, već i da vas partner bolje upozna.

Veliki izbor seksualnih igračaka za žene

Izbor seksualnih igračaka za žene je uistinu velik. Bilo da želite stimulirati klitoris ili G-točku, postoji odgovarajuća sexy igračka za žene za svaku potrebu i svaku priliku. Ljubavne (vaginalne, kegelove) kuglice osiguravaju ugodne trnce u području rodnice, a istodobno treniraju mišiće dna zdjelice. Ljubavne kuglice dostupne su u različitim veličinama i težinama ovisno o tome radi li se početni, srednji ili napredni trening. Vibrirajuća jaja, s druge strane, osiguravaju ugodne trenutke u pokretu. Kod većine vibro jaja, razinama vibracija se može se upravljati i daljinskim upravljačem ili čak preko mobitela, što će unijeti dozu zaigranosti i povezanosti među partnerima. Pumpice za bradavice i vaginalne pumpe su sexy igračke za žene s kojima se i muškarci mogu zabavljati. Pumpice za bradavice također prečesto koristi muški spol jer su im privlačni poticajni osjećaji stvoreni negativnim pritiskom seksualne igračke. Pomoću vaginalne pumpe vaša vagina izgleda veća i osjetljivija, a klitoris vidljiviji. Stoga je užitak i u erotskom pogledu i u zadovoljavanju. Najpoznatije i najpopularnije seksualne igračke za žene su dildo i vibratori. Posebno su pogodni za stimuliranje klitorisa i G-točke. Vibratori posebno imaju različite razine vibracija koje možete prilagoditi svojim individualnim potrebama. Od lagane do intenzivne stimulacije - postoji nešto prikladno za svaku potrebu. Kako biste mogli osjetiti još intenzivnije orgazme i pojačali užitak, svakako biste trebali koristiti lubrikant na bazi vode. Većina seksualnih igračaka za žene izrađene su od silikona ili metala, zbog čega su vrlo higijenske. Visokokvalitetni silikon brzo se prilagođava tjelesnoj temperaturi i prilagođen je koži. Ipak, sexy igračke moraju se dobro očistiti nakon svake upotrebe. Topla voda i sapun dovoljni su za svakodnevnu upotrebu. Međutim, sredstvo za čišćenje igračaka treba redovito koristiti za dezinfekciju.

Najbolje marke i brendovi seksualnih igračaka u Venus Erotic shop-u

Sexy igračke za žene dolaze u svim vrstama oblika, boja i dizajna. Bilo da tražite vibrator, dildo, ljubavne kuglice ili vibrirajuća jaja - u Venus Erotic shop-u ćete pronaći široku paletu erotskih seks igračaka za žene koje će vam pružiti vrlo intenzivan osjećaj zadovoljstva i orgazama. Marke You2Toys, Sweet Smile i We Vibe posebno impresioniraju seksualnim igračkama najviše kvalitete i najbolje izrade. No, proizvodi renomiranih marki poput Best Mate i Fun Factory također predstavljaju zaigrani dizajn i uzbudljive oblike. Te seksualne igračke stimuliraju ženski klitoris i G-točku svim trikovima. Pregledajte naš online shop te fizičke trgovine Venus Erotic – seks shop Split i Trogir te otkrijte razne sexy igračke kojima će se žene oduševiti.