Dildo nema vibraciju, a po svim ostalim karakteristikama ima svrhu kao i vibrator.

Filter

DILDO

Koja je razlika između dilda i vibratora?

Dildo i vibrator se gotovo ne razlikuju u obliku. Međutim, zadovoljstvo dildom približava se stvarnoj stimulaciji. Vibratorom vaginu stimuliraju vibracije koje generiraju motori unutar vibratora.

Realistični dildo je zapravo životna replika penisa i pogodan je za žene koje prvi put kupuju dildo i one koje vole što bliži izgled penisa.

Stakleni dildo više je od običnog dilda. Njihov elegantan dizajn podsjeća na ukrasni predmet i ne mora se skrivati u stražnjem dijelu ladice. Uz dizajn, stakleni dildo nudi još više. Stakleni dildo pogodan je za one kojima je interakcija hladnoće i topline na koži posebno uzbudljiva.

Dizajnirani dildo je prikladan za sve - od početnika do iskusnih poznavatelja seksualnih igračaka. Zbog različitih boja, materijala i dizajna, teško da izgledaju kao pravi penis. To je ujedno i jednostavan dildo i zbog toga je privlačan.

Dvostruki dildo pruža istovremeno vama i vašem partneru zadovoljstvo. Dildo imaju dva kraja koja su jednake ili različite veličine. Ako su krajevi različitih veličina, tanji je kraj umetnut analno, a deblji kraj vaginalno. Dvostruki dildo su fleksibilniji i zahvaljujući svojoj dužini fleksibilniji od klasičnih dildo-a. To olakšava upotrebu dildo-a u različitim položajima. Zajedno možete potražiti svoj omiljeni položaj. Dvostruki dildo-i idealni su za one koji vole eksperimentirati i popularna su alternativa vođenju ljubavi s heteroseksualnim i homoseksualnim parovima.

Strap-on Dildo s remenom posebno je popularan kod parova. Koriste se za analnu stimulaciju i za stimuliranje dvije žene među sobom. Jedan od partnera stavlja takozvani remen na koji je pričvršćen dildo. Sam prizor pravi je užitak i pruža vašem partneru puno radosti. Neki remenčići imaju i još jedan mali dildo. To seže prema unutra i istovremeno stimulira nositelja.

Dildo s pumpicama -  Dilda na napuhavanje nevjerojatno su erotske seks igračke same i u paru. Dildo su opremljeni pumpom. Kroz to se dildo pumpa dok ne postigne željenu veličinu. Za žene je ispunjen osjećaj kada dildo polako raste u rodnici. Vaš partner također ima pravo zadovoljstvo u određivanju veličine dildo-a. Još veći užitak pruža mogućnost ejakulacije. U dildo se ulije tekućina i s pumpicom izbacuje van.

Ekstra veliki dildo ili King sized dildo je iznimno veliki dildo koji uključuje one koji se ističu od "prosjeka" bilo svojom dužinom ili promjerom. Naš divovski Legendary King sized dildo dolazi s veličanstvenim 30 cm i promjerom 5,5 cm.

Dildo s usisnom bazom - Dilda koja su opremljena vakuumom pružaju vam neslućeno zadovoljstvo pod tušem. Jednostavno pričvrstite vakuum na pločice i možete početi stimulirati. Naravno, dildo možete pričvrstiti i na bilo koji drugi predmet, vaša mašta ovdje nema granica. Analni dildo Analni dildo je nešto su uži od normalnih dilda i namijenjeni su za upotrebu u analnom području.

Analni dildo - oni su uski na vrhu i postaju sve deblji pri dnu.

 

Koji je najbolji  materijal za dildo?

Materijali za dildo se razlikuju prije svega u smislu osjećaja, cijene i kvalitete.

Silikon je vrlo udoban, visokokvalitetan materijal koji se brzo prilagođava tjelesnoj toplini i osjeća se gotovo poput prave kože. Proizvodi se sintetički od prirodnih sirovina i smatra se prirodnim proizvodom. Uz pravilnu njegu imat ćete dugogodišnje zadovoljstvo sa silikonskim dildom. Silikonske površine su hipoalergene i lako se čiste. Stoga su idealni za alergičare. Mnogi ljudi vole silikonska dilda zbog osjećaja, ali prekrasne boje također su razlog za kupnju. Koristi se u svim mo0delima dilda.

PVC - Polivinil klorid se proizvodi sintetički i stoga je dostupan u tvrdom i mekom obliku. Ugodan je na dodir, lako mjeri tjelesnu temperaturu i vrlo je higijenski zbog nedostatka pora. Uz dobru njegu, pvc dildo traje jednako dugo kao i modeli izrađeni od silikona. Uz to, pvc dildo postiže nenadmašno povoljnu cijenu.

Lateks je vrlo erotski materijal koji se na koži osjeća predivno i neopisivo. Ovom osjetljivom materijalu morate posvetiti puno pažnje. Uz profesionalno čišćenje i uporabu silikonskih ulja, materijal će ostati savitljiv dugi niz godina. Tako možete dugo uživati u svom lateks dildu. Često se koristi u modelima na napuhavanje. 

Stakleni dildo je nešto vrlo posebno. On je visoke kvalitete i izgleda predivno zahvaljujući akcentima u boji unutar dilda. Staklo se može zagrijavati i hladiti, što čini igranje staklenim dildom posebno uzbudljivim. Čest je za izradu dizajniranog dilda.

TPE / TPR Termoplastična guma (TPR) ili termoplastični elastomeri (TPE) nova su vrsta materijala sa svojstvima poput silikona. Naziv se odnosi na materijal sličan želeu koji jako podsjeća na stvarnu kožu, a time i na realan penis. Glavna sirovina je prirodna ili sintetička guma, koja se kombinira s funkcionalnošću plastike. Stoga je posebno nježan i umiljat. Uz to, materijal nema mirisa. On je čest za izradu realističnog dilda.

Higijenska preporuka za dildo

Seks igračke dolaze u kontakt s mnogim tjelesnim tekućinama i lubrikantima tijekom uporabe. Kako bi se spriječilo razmnožavanje bakterija ili stvaranje mikroba na površini, dildo se mora temeljito očistiti nakon svake upotrebe. Trebali biste koristiti samo proizvode koje biste sigurno koristili na svojoj koži. Koži sapun i topla voda dovoljni su za lako čišćenje. Dildo se dezinficira u redovitim razmacima. Metalni ili silikonski dildo može se kuhati i nekoliko minuta. Dildo izrađen od plastike ili stakla, osjetljiv na jaku toplinu, dezinficira se tekućinom za čišćenje pogodnom za seks igračke. Naša sredstva za čišćenje seksualnih igračaka upravo su za to dizajnirana. To čini materijal postojanim i vi možete bez oklijevanja i dalje koristiti dildo u području genitalija. Nakon čišćenja, dildo se mora dobro osušiti prije nego što ga spremite u vrećicu ili kutiju zaštićenu od svjetlosti i prašine.