O nama

O NAMA

Tko smo mi?

Djelujemo od 2010.g. kada smo uvidjeli da na tržištu postoji potreba za drugačijim pristupom erotskih trgovina, kako od unutrašnjeg uređenja, ambijenta, tako i do osoblja te samog sadržaja.

Iako od početka djeluje i online shop, ipak smo posebnu važnost dali fizičkim trgovinama, jer najbolje nakon online pregleda je mogućnost da se proizvodi pogledaju uživo, pita prodavačicu za mišljenje i povratne informacije ljudi o pojedinim proizvodima, kao i za bilo koje druge savjete i preporuke.

Kako bi posjet trgovini bio ugodan, pobrinuli smo se u više segmenata.

Obe trgovine u Splitu i Trogiru se nalaze u samom centru grada, a opet ne u glavnim prometnim ulicama. Vanjski izgled trgovina je nenametljiv, izlozi simpatično i s ukusom uređeni baš da poželite poviriti kakve se erotske stvarčice kriju unutra. Unutarnji dio je prozračno i moderno uređen, a prodavačice podučene i ljubazne, što sve ukupno stvara jedan opušteni ambijent u kojem se običan čovjek osjeća ugodno i radoznalo.

Najvažniji segment je, naravno, sadržaj proizvodima. Za Vas smo odabrali najbolje proizvode po svim kategorijama, pazeći da svaki proizvod ima raspon cijena od najniže do najviše, tako da svatko može odabrati odličan proizvod i po cijeni i kvaliteti. Također vas u fizičkim trgovinama uvijek čeka bogatija ponuda nego online, kao i posebni gratis uzorci, zato ih vrijedi posjetiti.

Uvijek pratimo svjetske trendove te kod nas možete naći najnovije proizvode koji izađu na tržište, a za Vas ćemo pronaći i ono što nemamo!

Posjetite nas!

NAŠE TRGOVINE

EROTIC SHOP SPLIT

Erotic Shop Split se nalazi u centru grada poviše stare ribarnice, u ulici Obrov 7 koja je sporedna ulica do Marmontove. Nenametljivog vanjskog izgleda i modernog unutarnjeg uređenja, Venus Erotic shop je zauzeo posebno mjesto u gradu Splitu uz ostale specijalizirane trgovine, te prati svjetske trendove u svijetu erotike.

Kontakt telefon 021/360-076.

Zimsko radno vrijeme(01.10.-01.06.): PON-PET: 09-20.00h i SUB 09-18h

Ljetno radno vrijeme: PON-SUB: 09-22h NED: 16-22h

EROTIC SHOP TROGIR

Erotic Shop Trogir se nalazi u staroj jezgri grada Trogira, koja je pod zaštitom Unesca, te predstavlja spoj modernog načina života i trendova sa starom kulturnom baštinom. Na svoj jedinstven način Venus Erotic shop Trogir obogaćuje ponudu grada za njegove posjetitelje i doprinosi njegovoj većoj živosti.

Adresa: Matije Gupca 21, Trogir

Kontakt telefon 021/883-089.

Zimsko radno vrijeme: PON-PET(01.10.-01.06): 14-19h i SUB: 10-14h

Ljetno radno vrijeme: PON-NED: 14-22h