Vibrator je najpopularnija sexy igračka – različitih oblika, dizajna i funkcija olakšava postizanje orgazama i dopušta da istražite svoju seksualnost, neovisno koristite li ga sami ili u paru.

Filter

VIBRATORI

 

Pročitajte naš članak Kako odabrati najbolji vibrator i saznajte kako u velikom izboru vibratora izabrati onaj pravi i to u samo 4 koraka!

Zašto bi netko uopće koristio vibrator? Poznato je da se vibratori koriste kao pomoć pri samozadovoljavanju ( masturbaciji ), za lakše postizanje orgazma te rješavanje nekih zdravstvenih problema. Međutim, u novije vrijeme vibratori se sve više koriste za seksualnu zabavu sa samim sobom ili u paru. Toliko je različitih vibratora po obliku i strukturi, ali i po obrascima vibracija i intenzitetu vibracija. Naravno, svojom različitošću, vibratori su usmjereni na različite erogene točke.

Za unutarnju, tj. vaginalnu stimulaciju mnoge žene vole vibrator koji izgleda i osjeća se kao pravi penis, te one slobodno mogu zaviriti u kategoriju realistični vibratori. Ljubiteljice zanimljivog dizajna i oblika će zaviriti u kategoriju dizajnirani vibratori. Vibratori koji stimuliraju  i iznutra i izvana, kao što su rabbit vibratori ili vibratori s dva kraka su posebno popularni jer najvjerojatnije oponašaju realistično vođenje ljubavi i stoga osiguravaju neslućeni orgazam. G-točka - vibratori usredotočeni su na stimuliranje G-točke.  Masažeri i položeni vibratori su usmjereni na vanjsku stimulaciju i  posebno stimuliraju klitoris. Air pulse stimulatori gotovo bez kontakta stimuliraju klitoris tehnikom usisavanja. Najzanimljiviji vibratori za parove koji se koriste zbog povećanja bliskosti i zabave su vibratori s mobilnim aplikacijama, vibro gaćice i wand - masažeri.

Materijal od kojeg je napravljen vibrator ima značajan utjecaj na uzbuđenje koje vibrator osjećate. Koji će vam materijal biti najprikladniji, u potpunosti ovisi o vašim vlastitim željama. Za detaljnije informacije pročitajte naš Vodič kroz materijale. Ukratko: ABS je potpuno tvrd na dodir, ali snažno prenosi vibracije. SILIKON je u pravilu fleksibilan, ali i  tvrd na dodir osim tekućeg silikona ili silikona s posebnom oznakom mekoće. PVC uglavnom je srednje tvrd ,dok su TPE materijal i TPR materijali srednje do potpuno mekani i najviše su slični realističnom osjećaju kože.

U velikom izboru veličina vibratora postoje mini vibratori jednako kao i veliki ili King - sized vibratori. Ako kupujete prvi vibrator, radije izbjegnite velike modele i okrenite se onim manjima. Vibrator je igračka koja užitak pruža ponajviše vibracijama i dobrim dizajnom koji prati ili se prilagođava linijama tijela, stoga veličina ne mora biti presudan faktor. Tek kada ste stekli iskustvo i malo se upoznali sa mogućnostima vibratora i reakcijama vašeg tijela, možete potražiti veće vibratore.