Dobrodošli u našu BDSM kolekciju – pažljivo odabranu selekciju visokokvalitetnih proizvoda namijenjenih podizanju vaših intimnih iskustava i istraživanju područja užitka i dinamike moći.

Filter

BDSM

 

BDSM – igra dominacije

BDSM (bondage, discipline, dominance, submission, and sadomasochism) je kratica za razne seksualne prakse koje uključuju vezanje, dominaciju i pokornost. U seksualnom smislu to znači da partneri preuzimaju određene uloge u kojima je jedan partner dominantan, a drugi pokoran. Iako se često prikazuje kao devijantan ili tabu, istraživanje je pokazalo da je to vrlo česta mašta i praksa za mnoge pojedince i parove. BDSM također može uključivati pregovore o seksu, pristanku na određene igre i dogovaranje sigurnosne riječi koja znači prestanak igre kada se izgovori.

BDSM pribor i kako ga isprobati

Ako želite isprobati BDSM, postoji nekoliko izvrsnih načina za početak. Lagane BDSM prakse dobra su polazna točka za utvrđivanje onoga što volite i što vam je prijatno. Igranje uloga seksi prizora ili sudjelovanje u prljavim razgovorima, na primjer, mogu vam pomoći da istražite svoje maštarije. Tako npr. lagano povlačenje za kosu partnera dok mu ljubite vrat može stvoriti uzbuđenje među partnerima. Možete koristiti povez za oči kako bi partneru oduzeli osjetilo vida te ga na taj način prisilili da vam vjeruje i iščekuje vaš sljedeći pokret. U početku za to možete koristiti i kravatu ili šal. Lisice su klasičan način vezanja partnera, međutim u toj igri možete upotrijebiti i udobnije manžete ili pak ljepljivu traku - bondage tape. Ona izgleda jako opako, ali je zapravo vrlo jednostavna za korištenje i ne lijepi kožu već se drži sama za sebe. Fetish odjeća, bilo muška ili ženska, može pridonijeti početničkoj BDSM praksi. Igranje uloga je jedna od onih praksi koju svi parovi obožavaju. Bičevi za početnike kao što su silikonski bič, gumeni bič ili crop – palica sa završetkom na srce su idealni za lagano ljubavno udaranje koje se definitivno ubraja u laganu BDSM praksu. Malo napredniji BDSM uključuje odgovarajući pribor koji izgleda opakiji, ali sve više stvara uzbudljive sate u spavaćoj sobi. Ogrlica za vrat s povodcem ili kugla za usta – gag jasno označavaju koji je partner dominantan , a koji pokoran. Još jedan popularni fetiš su maske i remeni za glavu. Probude osjećaj neobičnosti, koji je nevjerojatno erotičan i uzbudljiv kako između dva partnera, tako i kad se prvi put upoznate u swingerskom klubu. Bilo da je to maska mačka za odgovarajuću odjeću catwoman, maska za psa za igre uloga, maska s čipkom ili od lateksa ili kože - ima ponešto za svaki ukus i svaku zabavu. U kombinaciji s okovima i jačim vezanjem, pojavljuje se osjećaj bespomoćnosti, pri čemu se koncentrirate samo na svog ljubavnika i puno intenzivnije doživljavate njegove dodire. Relativno nov, ali i dalje vrlo popularan fetiš je elektro seks. Različite zone tijela intenzivno se stimuliraju električnom stimulacijom. To stvara osjetljiv osjećaj koji nikada nećete zaboraviti. Od električnih vibratora do električnih stezaljki za bradavice - za svaku maštu postoji nešto uzbudljivo.

Učinak BDSM-a – bolji odnosi među partnerima

Nedavna istraživanja posvećena razumijevanju BDSM-a i njegovih učinaka na tijelo pokazala su mnoge beneficije. Partneri su se osjećali sigurnije u svojim vezama, postali otvoreniji za isprobavanje novih iskustava te manje osjetljivi na percepciju drugih. Istraživači su također utvrdili da sudjelovanje u uspješnim sado-mazo scenama povećava osjećaj povezanosti i bliskosti s partnerima. Iako točni razlozi za to nisu posve jasni, istraživanje je pokazalo da, kad radite nove stvari s romantičnim partnerima, umjesto istih rutinskih aktivnosti , to povećava intimnost. Zapamtite da je komunikacija presudna. Prije nego što uopće započnete, morate razgovarati o svojim interesima i granicama. Ako sudjelujete u nečemu kao dio BDSM scene, to mora biti nešto o čemu je svaki partner prethodno razgovarao.