Handtights Bad Kitty

0 od 5

15,79  (118,97 kn)

Broj artikla: 4024144527649

Materijal: PP, poliester, metal

Boja: crna

Brand: Bad Kitty

Dostupnost: Na zalihi SKU: 4024144527649 Kategorija:

Opis

Handtights Bad Kitty – dvije manšete za zapešće s pjenastim podlogama s podesivim velkro zatvaračima (čičak) za ruke i noge. Svoju “žrtvu” možete vezati gotovo na bilo koji način pomoću kajiša koji su im pričvršćeni. Materijal: PP, poliester, metal

  • Odlično za početnike.
  • Sigurnost – ništa ne može zaglaviti.
  • Udobnost – pjenasta podloga je nježna za vaš zglob.
  • Više opcija vezanja – uz pričvršćene kajiše.

Što je posebno kod lisica Handtights Bad Kitty ?

Manšete s velkro zatvaračima (čičak) često su najlakši za uporabu, a njihove tkanine ne uzrokuju iritacije zgloba tijekom nošenja. Osim toga, podesivi su tako da ih možete držati uske ili labave, što vam se čini udobnijim.

Kako koristim lisice Handtights Bad Kitty ?

Prije nego li se ikome privežu lisice za nešto, morate odabrati svoj položaj. Bez obzira želite li ruke vezane iznad glave, iza leđa ili na krevetima, mogućnosti su beskrajne. Ako ste podređeni, morat ćete se osloniti na svog partnera da vas pozicionira u odabrane lisice  Handtights Bad Kitty.

Ali to će vam ostaviti slobodu da se upustite u mnoštvo  seksualnih položaja, te možete istraživati erogene zone i davati i primati oralni seks.

Komunicirajte s partnerom, uvjerite ga u svoje namjere  tako što ćete mu erotično pričati i reći što ćete točno učiniti s njim sljedeće dok je privezan lisicama Handtights Bad Kitty.

Igrajte se s temperaturom i ostalim dodacima – igranje temperature toliko je zabavno i unosi nove senzacije u vašu seksualnu igru. Gledajte kako njihovo tijelo reagira dok su vezani lisicama Handtights Bad Kitty, a vi prelazite kockice leda po njima – hladnoća će povećati osjetljivost kože.  Ljubljenje i lizanje njihovih uspravnih bradavica ili lagano puhanje po ohlađenom, podmazanom vratu bit će konačno zadirkivanje. Ako znate da partner voli topli osjećaj na tijelu, koristite lubrikante ili ulja za masažu za efektom zagrijavanja, te umasirajte u bradavice, unutarnja bedra i genitalije.