Uvjeti i naručivanje Venus Erotic

UVJETI I NARUČIVANJE

Način plaćanja koji korisniku stoji na raspolaganju je pouzeće. Po dogovoru može i internet bankarstvo ili uplata na žiro račun.


PLAĆANJE POUZEĆEM

Plaćanje se vrši kada klijent primi paket na kućnoj adresi ili u poštanskom uredu.
Ovo je i ujedno najsigurniji način plaćanja jer kupac plati robu onda kada je dobije.
Kupac može nasloviti svoju kućnu adresu na koju će mu doći obavijest o paketu(ili paket),a može nasloviti i glavni poštanski ured u svom gradu ukoliko ne želi da ikakve obavijesti dolaze na kućnu adresu.Tada kupac daje samo ime,prezime i napomenu “poste restante” te će sam ići u glavni poštanski ured po informaciju da li je stigao paket i preuzet će ga. 
Kupac plaća iznos poštanskih troškova koji iznose 25 kn. Ako je vrijednost pošiljke veća od 300 kn, poštanske troškove snosimo mi.


NARUČIVANJE I DOSTAVA

Kada se zaprimi narudžba ukoliko se artikli nalaze na skladištu paket šaljemo isti ili sljedeći dan. Ukoliko određeni proizvod trenutno nemamo, kontaktirat ćemo vas e-mailom i obavijestiti u datumu kada će taj proizvod biti dostupan. 
Dostava se vrši putem Hrvatskih pošta. 


ANONIMNOST POŠILJKE

Svaka pošiljka koja je slana poštom nema naznačenog pošiljaoca pod imenom Venus,Erotic shop,Sex shop… nego pod imenom privatne fizičke osobe.
Pošiljka će biti poslana u običnim kutijama bez ikakvih oznaka na njima. 
U slučaju problema sa pošiljkom kontaktirati ćemo Vas e-mail-om ili telefonom ukoliko nam ostavite broj. Vaši podaci neće biti upotrebljeni u niti jednu drugu svrhu osim slanja pošiljke.

REKLAMACIJE

U slučaju loma, neispravnosti ili nekog drugog oštećenja robe, kupac je dužan reklamaciju prijaviti najkasnije 7 dana od primitka pošiljke. U protivnom reklamacija se neće uvažiti. Također se reklamacija neće uvažiti ako se ustanovi da je do oštećenja došlo uslijed ljudske pogreške. Kupcu su  također na raspolaganju i fizičke trgovine u kojima može zamijeniti svoje proizvode.