TeaseMe – erotska igra za parove

26,28 

Broj artikla: 8717703522266

Jezici: NL-EN-DE-FR-ES-IT-SE-NO-PL-RU

Veličina kutije: 15 x 15

Sadržaj: Mekane podesive stezaljke za bradavice, maska za oči, uže za vezivanje, 6 erotskih zadataka.

Brand: Tease & Please

Dostupnost: Na zalihi SKU: 8717703522266 Kategorije: ,

Opis

TeaseMe – erotska igra za parove

TEASEME jedna je od mnogih nestašnih igara iz serije “XXX-ME” Tease & Please. Namijenjena je za dvoje romantičnih partnera i nudi puno zabave i beskrajne mogućnosti fantazije.

Ova igra omogućuje vam otkrivanje seksualnih mogućnosti koje možda prije niste uzimali u obzir. ‘Preuzimati vodstvo’ ili ‘biti podložan’: koje više volite? Atributi uključeni u ovu igru, poput maske, užeta za vezivanje i nježnih (podesivih) stezaljki za bradavice, prepustit će vaša osjetila na razigran i maštovit način. Uz to, igra sadrži šest knjižica zadataka na deset jezika: engleskom, španjolskom, francuskom, njemačkom, nizozemskom, poljskom, ruskom, talijanskom, švedskom i norveškom.

Nikad ne znate što će se sljedeće dogoditi s ovom iznenađujućom igrom moći i nemoći. Uživate li povlačiti konce ili više volite biti vezani? Jeste li ikada iskusili kako stezaljke za bradavice mogu izazvati (bolno) ugodne senzacije na mnogim mjestima na vašem tijelu? Što osjećaju nježni ili zadirkujuće bolni dodiri vašeg partnera kad ne vidite što se događa jer nosite masku?

Riskirajte i iznenadite se raznim zadacima koji vas usmjeravaju na izmjenu između “prolaska” ili “izvođenja”. Vaša će osjetila zasigurno biti pojačana na maksimum, pogotovo kada koristite razne atribute, poput maske, užeta za vezivanje ili podesive stezaljke za bradavice. Tease & Please nudi puno zaigranog užitka!

TeaseMe erotska igra sadrži:

– 6 uzbudljivih knjižica zadataka na deset jezika: engleskom, španjolskom, francuskom, njemačkom, nizozemskom, poljskom, ruskom, talijanskom, švedskom i norveškom.

– Maska

– Uže za vezivanje

– Mekane podesive stezaljke za bradavice

Veličina kutije: 15 x 15 cm

Tease & Please kolekcija poklona i igara usmjerena je na pažnju, ljubav i erotičnost između ljubavnika te vjeruje da otvorenost u kontaktu izvlači odnose iz svakodnevne rutine i stoga obogaćuje život.

Od 2005. godine Tease & Please razvija, proizvodi i prodaje igre usmjerene na kontakt, prijateljstvo, ljubav i erotizam. Ove igre nadahnjuju ljude da se na razigran način međusobno upoznaju i otvore.