PleaseMe – erotska igra za parove

0 od 5

26,28 

Broj artikla: 8717703522273

Jezici: NL-EN-DE-FR-ES-IT-SE-NO-PL-RU

Veličina kutije: 15 x 15

Sadržaj: satenski povez, lisice, pero, 6 erotskih zadataka.

Brand: Tease & Please

Dostupnost: Na zalihi SKU: 8717703522273  Kategorije: ,

Opis

PleaseMe – erotska igra za parove

PLEASEME jedna je od mnogih nestašnih igara iz serije “XXX-ME” Tease & Please. Namijenjen je za dvoje romantičnih partnera i nudi puno zabave i beskrajne mogućnosti fantazije.

Ova erotska igra omogućuje vam otkrivanje seksualnih mogućnosti koje možda prije niste uzimali u obzir. Atributi uključeni u ovu igru, poput satenskog poveza, lisica i pera, prepustit će vaša osjetila na razigran i maštovit način. Uz to, igra sadrži šest knjižica zadataka na deset jezika: engleskom, španjolskom, francuskom, njemačkom, nizozemskom, poljskom, ruskom, talijanskom, švedskom i norveškom.

Nikad ne znate što će se sljedeće dogoditi s ovom iznenađujućom erotskom igrom moći i nemoći. Uživate li povlačiti konce ili više volite biti vezani? Što osjećaju nježni ili zadirkujuće bolni dodiri vašeg partnera kad ne vidite što se događa jer nosite povez preko očiju? Riskirajte i iznenadite se raznim zadacima koji vas usmjeravaju na izmjenu uloga.

 

PleaseMe erotska igra sadrži:

– 6 uzbudljivih knjižica zadataka na deset jezika: engleskom, španjolskom, francuskom, njemačkom, nizozemskom, poljskom, ruskom, talijanskom, švedskom i norveškom.

– Satenski povez

– Pero

– Lisice

Veličina kutije: 15 x 15 cm

Tease & Please kolekcija poklona i igara usmjerena je na pažnju, ljubav i erotičnost između ljubavnika te vjeruje da otvorenost u kontaktu izvlači odnose iz svakodnevne rutine i stoga obogaćuje život.

Od 2005. godine Tease & Please razvija, proizvodi i prodaje igre usmjerene na kontakt, prijateljstvo, ljubav i erotizam. Ove igre nadahnjuju ljude da se na razigran način međusobno upoznaju i otvore