Kinky heart-1
Kinky heart-2
Kinky heart-3
Kinky heart-1

Kinky Heart – erotska igra za parove

0 od 5

16,95 

  • Izazovna igra za vas i vašeg partnera (ž/ž, m/ž ili m/m)
  • 100 kinky (nastranih) izazova (smotuljaka papira) u kutiji u obliku srca.
  • Jezici: engleski i španjolski.
  • BESPLATNA dostava za narudžbe iznad 39,82 eura.
Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-9789088190216 Kategorija:

Opis

Erotska igra za parove Kinky Heart sadrži 100 izazova (smotuljaka papira) u kutiji u obliku srca. Izvlačite papiriće, čitajte izazove i prepustite se igri! Jezici: engleski i španjolski.

100 čudnih izazova za odvažna (s)istraživanja!

Izazovna igra za vas i vašeg partnera (ž/ž, m/ž ili m/m) ako ste otvoreni za uzbudljive eksperimente. Ili vi ili vaš partner izvadite smotuljak iz srca pomoću pincete. Sto ce se dogoditi? Hoćete li ispuniti tajnu fantaziju ili ćete doživjeti potpuno novo iskustvo? Otkrijte granice vašeg seksualnog odnosa i doživite svoje najintimnije zajedničke trenutke.

Neki primjeri izazova:

– Kleknite ispred partnera. Zatim stavite svoje čelo na njihova stopala. Ostanite tako minutu u tišini. Nakon toga razmijenite svoja viđenja situacije.

– Tko preuzima kontrolu u savršenom seksualnom susretu, vi ili vaš partner?

– Ispričajte partneru jednu od svojih najsmjelijih fantazija. Odaberite onu koju još niste podijelili, za koju mislite da bi se nekako mogla doživjeti u stvarnom životu.

Erotska igra za parove Kinky Hearts vodi vas na seksualno putovanje i neusporediv je s bilo kojom drugom igrom. Više od 100 nastranih zadataka i ideja sadržano je u ovoj kutiji u obliku srca. Sjajni stil će se svidjeti brojnoj publici i ostavlja doista fetišistički dojam.