EXTREME PERSONAL QUESTIONS FOR LOVERS-1
EXTREME PERSONAL QUESTIONS FOR LOVERS-2

Extreme Personal Questions For Lovers

0 od 5

24,99 

  • Erotska igra za parove koja pomiče granice.
  • Kombinira humor s vrstama osobnih pitanja koja ljubavnici žele znati jedni o drugima.
  • Zanimljivi odgovori donose bodove, a igrač koji prvi skupi 20 pobjeđuje u igri.
  • Uključuje 200 kartica s ukupno 400 pitanja i pravila igre.
Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-825156111147 Kategorija:

Opis

Erotska igra za parove koja pomiče granice – EXTREME PERSONAL QUESTIONS FOR LOVERS kombinira humor s vrstama osobnih pitanja koja ljubavnici žele znati jedni o drugima.

Kheper Games, Inc. s uzbuđenjem najavljuje Extreme Personal Questions for Lovers. To je njihova najnovija igra koja proširuje njihovu najpopularniju liniju igara za odrasle, Extreme Personal Questions (EPQ). Druga igra se zove Ekstremnija osobna pitanja, a ovaj, treći nastavak linije, je Ekstremna osobna pitanja za ljubavnike. Ova nova igra kombinira EPQ humor s vrstama osobnih pitanja koja ljubavnici žele znati jedni o drugima.

Svaka EPQ igra nudi 400 pitanja i sate intrigantne zabave. Igra je ista za sve četiri EPQ igre osim što je EPQ for Lovers namijenjena za dva igrača (bilo kojeg spola). U EPQ for Lovers, igrači postavljaju jedni drugima pitanja i biraju hoće li na njih odgovoriti ili ne. U ovoj verziji igrač pobjeđuje nakon 20 poena. Sadržaj se dobro uklapa u nazive četiri igre, pa se pripremite! Pitanja su JAKO osobna!

Primjeri pitanja za ovu verziju uključuju “Koji je najčudniji zvuk koji ste ikada ispustili u krevetu i zašto ste ga napravili?” I “Zašto nikad ne bih trebao postati najbolji prijatelj s tvojim posljednjim bivšim?”

Nevjerojatno popularna erotska igra za parove koja jamči zabavu, a parovi je vole igrati na izlascima. Zaintrigirati će vas ono što saznate o svom ljubavniku. Zanimljivi odgovori donose bodove, a igrač koji prvi skupi 20 pobjeđuje u igri.

Uključuje 200 kartica s ukupno 400 pitanja i pravila igre.