AnalMe – erotska igra za parove

0 od 5

26,28 

Broj artikla: 8717703522341

Jezici: NL-EN-DE-FR-ES-IT-SE-NO-PL-RU

Veličina kutije: 12 x 12 x 1,5 cm (D x Š x V) x  cm

Sadržaj: analni plug, analne kuglice, lubrikant, 6 knjižica zadataka.

Materijal: silikon ( analni plug, analne kuglice)

Brand: Tease & Please

Dostupnost: Na zalihi SKU: 8717703522341 Kategorije: , ,

Opis

AnalMe – erotska igra za parove

ANALME je jedna od nestašnih igara iz serije ‘XXX-ME’ tvrtke Tease & Please. Namijenjen je za dvoje romantičnih partnera i nudi puno zabave i erotske avanture.

Jeste li spremni eksperimentirati s analnim seksom? Uzbudljivo, bolno ili divno? Postoji samo jedan način da to saznamo: učini to! Atributi erotske igre koji su uključeni u ovu igru, poput analnog pluga, analnih kuglica  i lubrikanta, prepustit će vaša osjetila na razigran i zamišljen način. Uz to, ova erotska igra za parove sadrži šest zadataka.

Brošura je na deset jezika: engleski, španjolski, francuski, njemački, nizozemski, poljski, ruski, talijanski, švedski i norveški.

Iskoristite priliku i iznenadite se raznim savjetima i zadacima kojima je zajednički užitak glavni cilj. Svaki zadatak ili pozicija ima svoje specifične prednosti koje vam pomažu otkriti u čemu najviše uživate. Ne žurite, radite to polako, pažljivo i uživajte jedni u drugima. Tease & Please želi vam puno zaigranog užitka.

AnalMe erotska igra za parove je savršena za sve koji žele eksperimentirati s analnim seksom u svojoj vezi koristeći se atributima i savjetima koje nudi igra.

Sadrži:

– 6 uzbudljivih knjižica zadataka na deset jezika: engleskom, španjolskom, francuskom, njemačkom, nizozemskom, poljskom, ruskom, talijanskom, švedskom i norveškom.

– Analni plug

– Analne kuglice

– Lubrikant

Veličina kutije: 15 x 15 cm

Broj artikla: 8717703522341

Tease & Please kolekcija poklona i igara usmjerena je na pažnju, ljubav i erotičnost između ljubavnika te vjeruje da otvorenost u kontaktu izvlači odnose iz svakodnevne rutine i stoga obogaćuje život.

Od 2005. godine Tease & Please razvija, proizvodi i prodaje igre usmjerene na kontakt, prijateljstvo, ljubav i erotizam. Ove igre nadahnjuju ljude da se na razigran način međusobno upoznaju i otvore.