Vibro gaćice Fantasy For Her Cheeky Panty Thril

0 od 5

51,63  (389,01 kn)

Broj artikla: 603912752168

Boja: ljubičasta

Značajka: daljinsko upravljanje, 20 ritmova vibracija

Duljina vibro jaja: 7,5 cm

Veličina gaćica: univerzalna ( one size )

Baterija: 2 x AAA i 3 x LR44/AG13 ( sve baterije su uključene)

Materijal: ABS ( vibro jaje), poliamidno i pamučno vlakno ( gaćice )

Brand: Pipedream Fantasy

Dostupnost: Na zalihi SKU: 603912752168 Kategorije: , ,

Opis

Vibro gaćice Fantasy For Her Cheeky Panty Thril –  ljubičaste gaćice univerzalne veličine ( one size) sa malim džepićem s unutrašnje strane u koji se umetne mini vibro- ullet s daljinskim upravljačem i sa 20 ritmova vibracija.

  • Lijep dizajn gaćica sa dvije usporedne pamučne linije na bokovima.
  • Gaćice pristaju većini struka veličina EU: XS/S
  • Daljinski upravljač reagira na udaljenost do 10 m.
  • Izvrsna zabava za nju / za parove
  • 20 ritmova vibracija
  • Punjivi bullet vibrator s usb kabelom.
  • Materijal: ABS ( vibro jaje), poliamidno i pamučno vlakno ( gaćice )

Kako koristim Vibro gaćice Fantasy For Her Cheeky Panty Thril?

Umetnite vibro bullet u unutarnji džepić gaćica. Stisnite i zadržite kratko gumb on/off na daljinskom upravljaču da aktivirate bullet, a zatim stiskajte valoviti gumb koji će vas voditi kroz 20 ritmova vibracija. Zadržite se na omiljenom!

Kako čistim Vibro gaćice Fantasy For Her Cheeky Panty Thril?

Nakon završene zabave izvadite baterije iz vibro bulleta te ga očistite sa toplom vodom i sapunom. Za detaljnu njegu koristite sredstvo za dezinfekciju. Gaćice ručno operite.

Zabavna pričica o Vibro gaćicama Fantasy For Her Cheeky Panty Thril

Večeras bi bila noć koje će se uvijek sjećati. Uživala je u svojoj dugoj vrućoj kupki s mjehurićima i nanosila je svoj omiljeni losion senzualnim milovanjima. Sada je došlo vrijeme da se obuče u sitne gaćice. Kliznula je ljubičasta gaćica uz noge. Prozirni materijal bio je nevjerojatno seksi i osjećao se senzualno prema njezinoj goloj koži. Svidjeli su joj se dodatni detalji poput ukrasnih usporednih linija remena, zbog čega su se gaćice bolje uklopile od skupog donjeg rublja i učinile da izgleda još zavodljivije. Ah, divila se svom omiljenom priboru za gaćice, minijaturnom masažeru, i sigurno ga smjestila u tajni unutarnji džep. Odgovaralo je baš kao da je tamo pripadalo. Što je, naravno, uspjelo. Odabrala je ove sitne gaćice s uzbuđenjem – da iskusi nevjerojatno nezaboravnu večer. Možda bi ga trebala prvo isprobati prije nego što dozvoli svom ljubavniku da preuzme zapovjedništvo nad bežičnim daljinskim upravljačem. Sjela je na rub kreveta i uključila gumb za napajanje. Lebdenje vibracija pritiskalo se na njenom klitorisu. Automatski je pritisnula ruku preko svojih gaćica, zagrlila je senzacije i htjela ih odvesti dublje u njezinu prigušujuću pukotinu. Nasmiješila se dok je pritiskala daljinski upravljač iznova i iznova dok su kroz nju prolazile jače i uzbudljivije vibracije. Bi li se osjećalo dobro kad bi stajala? Ona ustane, a njezine hlače snažno su nastavile škakljati, iskušavati i zadirkivati ​​je sada vlažni klitoris. Oh, kako se ovo dobro osjećalo! Nije imala pojma koliko je dugo prelazila kroz sve vibracijske funkcije ili koliko dugo se ljuljala zajedno s snažnim orgazmičkim valovima koji su i dalje upravljali njezinim tijelom. Koliko orgazama je to bilo? 2? Ili 3 možda? Gotovo je bila u iskušenju da zadrži daljinski upravljač kako bi mogla cijelu noć potajno uživati ​​u svojim sitnim gaćicama. Ali znala je da će joj igračkica sljedeći orgazam učiniti mnogo boljim, čak i seksipilnijim, pomalo nestašnim i oh, tako zadovoljavajućim za oboje. Sve je u vezi s Njom.