Vibes Of Love 10-speed Climax Bullet

0 od 5

11,81  (88,98 kn)

Broj artikla:

Pink: VETS – 8719632674207

Silver: VETS – 8719632674238

Purple: VETS – 8719632674214

Kategorije: Mini vibrator; Za nju.

Brza i diskretna dostava.

SKU: N/A Kategorije: ,
Obriši

Opis

VIBES OF LOVE 10-SPEED CLIMAX BULLET mini vibrator

 

Climax Bullet je mini vibrator (u obliku metka) sa snažnim motorom i 10 funkcija.

Bullet vibrator ima glatku površinu i okrugli vrh za preciznu stimulaciju erogenih točki. Njime se lako može upravljati jednim gumbom u dnu mini vibratora.

  • Veličina: 8,5 cm.
  • Promjer: 1,5 cm
  • Posebnost: vodootporan, 10 funkcija vibracija.
  • Bruto težina: 0,04 kg
  • Veličina paketa ambalaže: 5,00 x 14,00 x 2,50 cm.
  • Tip baterije: 1 x AAA (uključena u paketu).
  • Dostupne boje: ružičasta, ljubičasta, srebrena.

 

 

Što je posebno kod mini vibratora VIBES OF LOVE 10-SPEED CLIMAX BULLET?

 

Climax bullet mini vibrator ima snažni motor i 10 funkcija vibracija koje će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Sa svojih 8.5 cm duljine ubraja se u veće bullet vibratore. Lako će pristajati u ruci i dosegnuti erogene točke.

Ovaj Climax Bullet stane u svaki džep i svaku torbicu te ga slobodno možete ponijeti sa sobom na putovanja. Njegov dizajn je također diskretan. Razmazite se i izborom boja, jer je ovaj mini – bullet vibrator dostupan u više boja: ružičasta, ljubičasta i srebrena boja.

Za svoj rad ovaj mini vibrator zahtijeva bateriju 1 x AAA koju odmah dobijete gratis u paketu. Nakon što se istroši možete kupiti tu običnu bateriju u bilo kojem supermarketu što je velika prednost kada pričamo o jednostavnosti vibratora. Jednostavan je i način upravljanja vibracijama i to pritiskom na jednu tipku u dnu vibratora. A ako poželite stimulaciju pod tušem, Climax bullet je spreman i za to iskušenje.

 

Jake vibracije i niska cijena

 

Ne morate potrošiti puno novca kako biste dobili vibrator s jakim vibracijama. Vibrator ne mora imati puno baterija ili punjivu bateriju s usb kabelom da biste dobili jačinu vibracija koju želite. Sve što vam treba je pametan dizajn i odgovarajući materijal.

VIBES OF LOVE 10-SPEED CLIMAX BULLET izrađen je od abs materijala bez ftalata i potpuno je siguran za tijelo. Poznato je da Abs materijal izuzetno dobro prenosi vibracije, a u kombinaciji s pametnim dizajnom nastala je ova učinkovita i povoljna sexy igračka. Ugodno ćete se iznenaditi jačinom vibracija koju prenosi ovaj mini Climax Bullet vibrator. Nadodajte još malo lubrikanta na bazi vode da pojačate osjećaj i doživite klimaks užitka!

 

Čišćenje i održavanje 

 

Climax bullet vibrator je vodootporan na prskanje i pod tušem što olakšava njegovo čišćenje. Operite ga u blagoj sapunice i isperite pod mlazom vode. Poželjno je prije pranja izvaditi bateriju iz vibratora i čvrsto zatvoriti poklopac. Za temeljito čišćenje i dezinfekciju preporučamo sprej za čišćenje igračaka.

 

 

Dodatne informacije

Boja

Pink, Purple, Silver