Mini vibrator “bullet vibe” s 12 načina vibracije, Happy Rabbit

34,95 

SKU: VETS-5060779231666 Kategorije: , ,

Opis

Snažni mini vibrator Bullet Vibe od brenda Happy Rabbit sa fleksibilnim ušima koji su savršeni za ciljanu stimulaciju točaka zadovoljstva (npr. klitoris, bradavice, testisi, perineum itd.). 12 načina vibracije osiguravaju raznoliku zabavu i mogu se praktično kontrolirati izravno na igrački pritiskom na gumb. Čak i u kadi ili pod tušem, jer je vibrator vodootporan!

Sa svojim malim dimenzijama, svilenkasto mekani silikonski vibrator savršeno se može uključiti u bilo koju solo igru, predigru ili ljubavnu igru ​​- i stane u svaki džep. Dodatno opremljen bravom za zaključavanje.

• Dizajn: Sa svojim savitljivim ušima stimulira i masira sve točke zadovoljstva na tijelu – a može se do neke mjere umetnuti vaginalno ili analno.
• 12 načina vibracije: Za raznoliki vibracijski užitak. Lako se kontrolira pritiskom gumba izravno na igrački.
• Svestrana uporaba: Mali je nevjerojatno jak u solo igri, predigri i ljubavnoj igri.
• Vodootporan: Može se koristiti i u kadi ili pod tušem.
• Svilenkasto mekani silikon: Klizi po koži kao sam po sebi.
• Mini dimenzije + brava za zaključavanje: Savršena za putovanja – lagana (44 g) stane u svaku torbu!
• Sadržaj kutije: 1 x Happy Rabbit Bullet Vibe punjivi mini vibrator. Uključuje USB kabel za punjenje.

Kako se koristi Bullet Vibe?

Uz Bullet Vibe možete igrati na različite načine. Njegove pomične uši mekane na dodir miluju svaku vruću točku i maze ga vibracijama od nježnih do žestokih – baš kako želite, jednostavnim pritiskom gumba izravno na igračku. Uživajte u vibracijama na klitorisu i vulvi, usnama, bradavicama, vratu, unutarnjoj strani bedara, testisima, penisu ili koristite igračku za masažu perineuma tijekom pušenja. Također možete umetnuti Bullet Vibe malo vaginalno ili analno. Pustite svoje fantazije na volju! Malo lubrikanta na bazi vode definitivno osigurava veću gipkost i klizanje tijekom vaših igara. Isprobaj!

Što je posebno kod Bullet Vibe?

Bullet Vibe izgleda tako slatko, ali može izazvati nevjerojatnu želju! A sa svojim malim dimenzijama (i praktičnom bravom na ključ) savršeno pristaje u vašu torbicu i lako se može uključiti u bilo koju solo igru, predigru ili ljubavnu igru. Sa svojih 12 različitih načina vibracije, ima odgovarajuću brzinu za svaki užitak. Sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb! Čak iu kadi ili pod tušem, jer je mini vibrator vodootporan.

Održavanje i njega Bullet Vibe

Bullet Vibe čistite vodom i blagim sapunom. Za čišćenje možete koristiti i sredstvo za čišćenje igračaka.

Koristite samo lubrikant na bazi vode! Lubrikanti koji sadrže silikon oštetili bi svilenkastu, osjetljivu površinu vibratora.

Ukupna dužina 11,3 cm, Ø 2,3 cm – 2,7 cm. Težina 44g.
Silikon, PU.