masažer-i-vibrator-1
masažer-i-vibrator-2
masažer-i-vibrator-3
masažer-i-vibrator-4
masažer-i-vibrator-5
masažer-i-vibrator-6

Warming Double Ended Vibe

0 od 5

76,85 

Broj artikla: 4024144602094

Ukupna duljina: 22,2 cm

Promjer: 2,6-5,1 cm  Težina: 303 g

Materijal: silikon

Boja: roza

Baterija: punjiva sa priloženim usb kabelom

Značajka: 2 motora; s jedne strane vibrator, s druge strane masažna glava, funkcija zagrijavanja,vodootporan

Brand: You2toys

Dostupnost: Dostupno uz narudžbu SKU: 4024144602094 Kategorije: , ,

Opis

Warming Double Ended Vibe

  • Punjivi vibrator s toplinskom funkcijom.
  • 2 motora – po jedan na svakom kraju.
  • 10 načina vibracije (glava i ručka).
  • Upotrebljiv s obje strane.

Masažni vibrator s toplinskom funkcijom koji se može koristiti s obje strane!

Ima dva motora; u osovini i u masažnoj glavi, svaki s 10 načina vibracije kojima se može zasebno upravljati pritiskom na tipku. Osim toga, osovina s unutarnje strane ima funkciju grijanja koja se može kontrolirati odvojeno od vibracija. Punjiva pomoću priloženog USB kabela. Kompletna duljina 22,2 cm, dubina umetanja vibratora 10 cm, vibrator Ø 2,6-3,4 cm, masažni štap Ø 5,1 cm. Silikon presvučen PU, ABS.

 

Kako se koristi Warming Double Ended Vibe ?

Ovu sexy igračku možete koristiti za opuštajuće masaže cijelog tijela vas i partnera, za stimulaciju erogenih zona kod oba partnera  kao što su klitoris, perineum, bradavice…ili možete koristiti drugu stranu ove sexy igračke za penetraciju sa ili bez grijanja.

Ponekad želite koristiti sexy igračke, ali više žudite za toplim dodirom na svom tijelu? Ovaj vibrator sa toplinskom funkcijom je upravo za Vas! Razmazite svoja osjetila sa toplim osjećajem na koži i 10 različitih načina vibracija.

Želite voditi ljubav, ali ste umorni ili osjećate napetosti u vratu, bolove u mišićima? Opustite se sa laganom masažom, jer okrugla silikonska glava ovog masažera će prodrijeti duboko u vaše tijelo sa 10 različitih ritmova vibracija i potaknuti cirkulaciju. Nakon opuštanja nastaviti koristiti masažnu glavu i dotaknite svoje erogene zone poput klitorisa ili bradavica, sigurni smo da ste sad već dobili želju da vodite ljubav!

Nadodajte malo lubrikanta na bazi vode na njegovu silikonsku glavu ili osovinu vibratora i uživajte u još intenzivnijem osjećaju.

 

Zašto je Warming Double Ended Vibe poseban?

Vibrator s masažnom glavom i vibrirajućom ručkom Warming Double Ended Vibe je poseban upravo zbog svoje ne dvostruke, već trostruke funkcije; masažer, vibrator i toplinska funkcija. Može se koristiti kao klasični vibrator sa zakrivljenom osovinom ili kao masažni štap s ručkom.

Uz to sve, izrađen je od medicinskog silikona koji je siguran za tijelo čak i za osobe koje imaju razne alergije.

Ova sexy igračka je idealna i za poklon, jer daruje toliko toga u jednom proizvodu, a vašu mogućnost greške odabira svodi na minimum.

 

Kako se čisti Warming Double Ended Vibe?

Ova sexy igračka je vodootporna na prskanje i ispiranje pod tušem, te je bez brige očistite blagom sapunicom ili sredstvom za čišćenje igračaka.