Set kuglica ˝Julay Velvet Obsession˝, kegelove kuglice 80g i solo kuglica 40g

24,95 

  • Dvije silikonske kuglice različite težine za vježbanje vaginalnih mišića!
  • Solo kuglica 40g za početni trening.
  • Duo kuglica 80g za srednji trening.
  • Zajedno za napredni trening od 120g.
SKU: VETS-5000128012515 Kategorije: ,

Opis

Kegelove kuglice set Julay Velvet Obsession se sastoji od dvije kuglice različite težine za vježbanje vaginalnih mišića! Solo kuglica težine 40g za početni, duo kuglica 80g za srednji trening, te zajedno za napredni trening od 120g.

 

Zašto odabrati ovaj set?

S ovim kuglicama je vrlo lako započeti trening s razine koja vam odgovara i napredovati do potpunog režima, bez potrebe za kupnjom druge opreme. S vremenom ćete osjetiti dobrobiti jačih mišića. Ne samo da ćete lakše i lakše napredovati i prelaziti na sve veće težine, nego ćete doživljavati sve jače i češće orgazme, a vaš partner će otkriti novo, čvršće “ti”.

Koristite ih i nosite dulje vrijeme, počnite s kratkim vježbama od samo 15 minuta i napredujte prema duljim razdobljima kako jačate. Kada budete spremni, zakoračite naprijed i povećajte težinu kako biste povećali izazov.

Kegelove kuglice set Julay Velvet Obsession su izvrstan odabir za sebe ili drugoga kao poklon jer sadrže sve što je ženi potrebno! Glavne prednosti su: materijal silikon, standardni promjer i standardne težine s kojima znate kako napredujete. Bilo koja silikonska kuglica manje težine u kombinaciji s manjim promjerom neće ostvariti nikakav učinak.

 

Zašto je set kuglica Julay Velvet Obsession poseban?

Njihova navlaka izrađena je od silikona neškodljivog za tijelo, vrlo ugodnog na dodir, koji se vrlo lako čisti i održava nakon svake upotrebe. Svaka od dvije kuglice opremljena je otpornom silikonskom uzicom za sigurnije rukovanje i izvlačenje. Unutar kuglica nalaze se druge metalne kuglice koje se pomiču i udaraju o silikonske stijenke pri svakom pokretu vašeg tijela. Udarci se zatim prenose na vaše kontrahirane mišiće, što rezultira njihovim preciznim i stalnim treniranjem.

Solo kuglica težine 40g se koristi za početni trening i lako ju je umetnuti, nositi i vaditi.  Nako što usvojite početnu kuglicu, spremni ste za srednji trening s duo kuglicom težine 80g. U napredni trening se ubrajaju sve kuglice teže od 110g , a vaše dvije kuglice zajedno čine 120g. Na slikama u galeriji možete vidjeti kako kombinirati kuglice.

Koristite lubrikant na bazi vode s ovim kuglicama!

Ovaj proizvod ima 2 godine jamstva od kupnje!

Težina solo kuglice: 40 gr.

Težina Duo kuglice: 80 gr.
Ukupna dužina 7,8-13,5
Promjer 3.4 cm

 

 

Zašto i kada koristiti kegelove kuglice?

Kegelove kuglice su popularan proizvod koji se koristi za jačanje mišića zdjelice kod žena.

Treniranje ili užitak: Kegelove kuglice imaju primarnu svrhu jačanja mišića zdjelice, što može poboljšati kontrolu mjehura, potencijalno pomoći u sprječavanju inkontinencije te poboljšati seksualno zadovoljstvo. Međutim, mnoge žene također doživljavaju senzacije užitka dok ih nose zbog povećane svjesnosti o svojim mišićima zdjelice.

Težine kuglica: Kegelove kuglice dolaze u različitim težinama kako bi pružile različite razine izazova pri vježbanju mišića zdjelice. Početnice obično koriste lakše kuglice, dok iskusnije koriste teže kuglice kako bi održavale izazov.

Materijal: Materijal kuglica može biti silikon, staklo, metal ili druge vrste sigurnih materijala. Svaki materijal ima svoje prednosti i mane. Na primjer, silikonske kuglice su mekane i fleksibilne, dok su staklene ili metalne kuglice čvršće i teže.

Kuglice s vibracijom ili elektro šokom: Kuglice s vibracijom ili elektro šokom mogu pružiti dodatnu stimulaciju i užitak tijekom korištenja, ali nisu neophodne za treniranje mišića zdjelice. To je više stvar osobnog izbora i preferencija.

Dob žene: Kegelove kuglice mogu koristiti žene različitih dobnih skupina, ali je važno da žena može osjećati udobnost i imati sposobnost svjesnog kontroliranja kuglica.

Ako ste i dalje u nedoumici, prije nego što počnete koristiti kegelove kuglice, preporučljivo je konzultirati se sa stručnjakom, poput ginekologa ili fizioterapeuta. Takoc ćete dobiti savjete o najboljim praksama i odabiru kuglica koje odgovaraju vašim potrebama i sposobnostima. Također je važno pravilno održavanje kuglica kako bi se osigurala higijena i sigurnost.

Dodatne informacije

Boja

Ljubičasta

Brand

Mokko

Materijal

Silikon