Joyballs, silikonske ljubavne kuglice, 83g, Ø 3,5 cm

0 od 5

19,78  (149,03 kn)

  • Kuglice za treniranje dna zdjelice: intenzivne, nježne, učinkovite.
  • Težina 83 grama – pogodno za srednje i napredne korisnice.
  • Elastični povratni remen: Za jednostavno rukovanje.
  • Materijal: Silikomed®
  • Boja: crvena
  • Brand: Joydivision ( Made in Germany)
Dostupnost: Nema na zalihi SKU: 4028403150326 Kategorije: ,

Opis

Silikonske ljubavne ili vaginalne kuglice Joyballs s rotirajućim utezima iznutra za jačanje mišića dna zdjelice, promjer 3,5 cm i težina 83 grama, od originalnog Silikomed® materijala koji je potpuno siguran i hipoalergenski za tijelo.

 

◾  Vaša mala tajna za ogroman učinak!

◾  Diskretne: gotovo nečujne pri nošenju – savršene za svakodnevno nošenje.

◾  Težina 83 grama – pogodno za napredne korisnike.

◾  Kuglice za treniranje dna zdjelice: intenzivne, nježne, učinkovite.

◾ Elastični povratni remen: Za jednostavno rukovanje.

◾  Na poklon mala vrećica lubrikanta Aquaglide ( u paketu).

◾  Proizvedene u Njemačkoj.

◾  Medicinski stupanj Silikomed®.

◾  Dermatološki i klinički potvrđeno.

Kako se koriste Joyballs?

Vaginalne kuglice Joyballs pogodne su za napredni trening zdjelice. Početnici bi trebali započeti trening s lakšim ljubavnim kuglicama (40-69 g). Ako kuglice Joyballs ispadnu u upotrebi, to znači da su kuglice i dalje preteške za vašu zdjelicu. Dugotrajnim treningom, međutim, ojačate mišiće i vaša vagina napokon može odraditi trening sa kuglicama Joyballs!

Da biste postigli trajni učinak treninga, važno je da pravilno postavite ljubavne kuglice: ispravno su smještene ako ih ne osjetite dok sjedite i ležite. Joyballs kuglice se ubacuju u vaginu poput tampona i guraju prema grliću maternice. Trebali biste zauzeti što opušteniji položaj. Za žene s uskim vaginalnim kanalom preporučljivo je koristiti neki lubrikant na bazi vode. Koliko dugo se nosi svaka ljubavna kuglica ovisi o osjetljivosti nositelja. Primjenjuje se sljedeće: Kratki, redoviti treninzi najučinkovitije vode do rezultata tj čvrste zdjelice.  10-minutna vježba razumna je osnova.

Što je posebno u ljubavnim kuglicama Joyballs?

Vaginalne kuglice  omogućuju vam da zaigrano ojačate svoju zdjelicu zato što rotacijska kuglica s utezima iznutra potiče i jača mišiće dna zdjelice jednostavnim svakodnevnim pokretima. Jednom postavljene, ljubavne kuglice su izuzetno mirne, tako da možete diskretno trenirati bilo gdje – bez da vaše okruženje išta primijeti! Korištene redovito, ljubavne kuglice mogu vam pomoći u sprečavanju inkontinencije. Apsolutno su korisne i za povratak nakon trudnoće. Sljedeće se odnosi na vaš ljubavni život: ljubavne kuglice su prije svega sredstvo za treniranje jačanja zdjeličnog dna. Čvrsti kanal zadovoljstva zauzvrat dovodi do intenzivnije stimulacije tijekom seksa – i za NJEGA i za NJU.  Naravno, također možete pametno ugraditi ljubavne kuglice u svoju predigru. Nema ograničenja za vašu maštu. Probaj !