“Gold kugel kette” 4 ljubavne kuglice, 116 g, Ø 3 cm, zlatne, ABS

0 od 5

19,95  (150,31 kn)

 • 4 nanizane zlatne ljubavne kuglice “Gold kugel kette”
 • Za vježbanje dna zdjelice i za užitak.
 • Idealno za napredne korisnike.
 • Savršene za predigru.
Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-4024144512157 Kategorije: ,

Opis

4 nanizane zlatne ljubavne kuglice “Gold kugel kette” s elastičnim povratnim remenom i teksturiranim valovima. Idealno za napredne korisnike.

Osnovne karakteristike:

 • Ljubavne kuglice elegantnog izgleda s pozlatom od 24 karata.
 • Diskretne: Gotovo nečujne kada se nose – savršene za svakodnevnu upotrebu.
 • S unutarnjim rotirajućim utezima – kuglicama: Za jačanje mišića dna zdjelice.
 • Elastični remen za izvlačenje: za jednostavno rukovanje.
 • Opseg isporuke: 1 x You2Toys 4 zlatne ljubavne kuglice.
 • Materijal: ABS; Konopčić traka: poliamid.
 • Ukupna duljina 40 cm (uključujući povratnu traku), Ø kuglice 3 cm. Težina 116g ABS, zlatna.

 

Kako mogu koristiti kuglice “Gold kugel kette”?

Ove kuglice su prikladne za iskusne korisnike ljubavnih kuglica. Početnici trebaju započeti trening s lakšim varijantama (40-70 g). Ako loptice iskliznu tijekom korištenja, to znači da su još uvijek preteške za vaše dno zdjelice. Dugotrajnim vježbanjem ipak jačate svoje mišiće i vaša vagina konačno može držati teže ljubavne kuglices. Kako biste postigli trajni učinak vježbanja, važno je da ljubavne kuglice pravilno postavite: Ispravne su ako ih ne osjećate dok sjedite ili ležite. 4 nanizane zlatne ljubavne kuglice za užitak umetnu se u vaginu poput tampona i guraju prema grliću maternice. Trebali biste biti što opušteniji. Za žene s uskim vaginalnim kanalom savjetuje se korištenje nekog lubrikanta na bazi vode. Koliko dugo se ljubavne kuglice nose pojedinačno ovisi o osjetljivosti nositelja. Poznato je da kratki, redoviti treninzi najučinkovitije vode do zategnutog dna zdjelice, a kao uobičajeno vrijeme nošenja se smatra 10 minuta treninga.

 

Što je posebno kod kuglica “Gold kugel kette”?

Ove kuglice vam omogućuju razigrano jačanje dna zdjelice. Jer unutarnji utezi s rotirajućim kuglicama stimuliraju i jačaju mišiće dna zdjelice čak i uz jednostavne svakodnevne pokrete. Nakon što je umetnuta, kuglica lanca za užitak je izuzetno tiha, tako da možete diskretno trenirati bilo gdje – a da vaša okolina to ne primijeti. Ako se redovito koriste, 4 nanizane zlatne ljubavne kuglice mogu spriječiti inkontinenciju. Također su apsolutno korisne za oporavak nakon trudnoće. Za vaš ljubavni život vrijedi sljedeće: ljubavne kuglice prvenstveno su sprava za vježbanje jačanja dna zdjelice. Čvrsti i napeti vaginalni mišići zauzvrat dovode do intenzivnije stimulacije tijekom seksa – i za NJU i za NJEGA. ONA bolje osjeća penis, a ON ima osjećaj užeg vaginalnog kanala. U rijetkim slučajevima, vibracije lanca kuglice za užitak mogu izazvati osjećaj zadovoljstva i orgazam. Naravno, ljubavne kuglice možete i pametno uklopiti u svoju predigru. Ovdje nema granica vašoj mašti. Probajte!

 

Kako se čiste kuglice “Gold kugel kette?

Nani8zane kuiglice za uživanje može se čistiti vodom i blagim sapunom. Za posebnu njegu preporučujemo sredstvo za čišćenje igračaka.

 

Kuglice u Venus Erotic Shopu

Ako želite uživo pogledati ovaj proizvod, posjetite našu fizičku trgovinu Sex Shop Split – Venus Erotic Shop.