“Glow In The Dark – Glass Kegel Eggs “ staklene ljubavne kuglice

0 od 5

25,08  (188,97 kn)

  • Staklene vaginalne kuglice koje svijetle u mraku.
  • Ovalni – jajasti oblik.
  • Duljina: 4 cm.
  • Promjer: max. 2.5 cm
  • Boja: prozirna ( boja na slici je drukčija zbog prikaza efekta “svijetle u mraku”.

 

Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-657447099151 Kategorije: , ,

Opis

Staklene ljubavne kuglice “Glow In The Dark  Glass Kegel Eggs “ su ovalnog oblika i svijetle u mraku. Otmjene i posebne, najbolji su izbor za vježbanje vaginalnih mišića sa stilom i jačanje orgazma.

 

  • Izrađene od neporoznog stakla i savršene za vaginalno toniranje i stimulaciju.
  • Duljina: 4 cm.
  • Promjer: max. 2.5 cm
  • Boja: prozirna ( boja na slici je drukčija zbog prikaza efekta “svijetle u mraku”.

 

Što je posebno kod kuglica “Glow In The Dark Glass Kegel Eggs “?

Ove kuglice su sanjive, razigrane i funkcionalne!

Zavodljiva i primamljiva, ova mala čuda koja svijetle u mraku vaša su karta za beskrajnu zabavu kad sunce zađe. Glatke, ukusno oblikovane, suptilno utegnute kuglice nose se iznutra kako bi ojačale mišiće dna zdjelice, što zauzvrat dovodi do veće kontrole nad užitkom i još jačih orgazama. Nakon umetanja, kegelovi mišići se aktiviraju kako bi zadržali ovalne staklene ljubavne kuglice unutra; ako ste početnik, počnite s jednim i dodajte drugi ako/kada vam bude ugodno. Nevjerojatno glatke i osjetljive na temperaturu, ova Kegelove kuglice se brzo i prirodno zagrijavaju kako bi odgovarala tjelesnoj temperaturi dodirom i umetanjem.

 

Kako se koriste “Glow In The Dark Glass Kegel Eggs “?

Pustite ih pod toplom vodom da se zagriju ili ohladite u zdjeli hladne vode za hladniji osjećaj. Ubacite staklene ljubavne kuglice u vaginu. Možete upotrijebiti neki lubrikant. Nakon što su unutra, osjećaj će vjerojatno biti isti kao kad imate tampon i za nekoliko minuta, nećete ih uopće osjetiti. S pokretima i aktivnostima ćete osjetiti da se kuglice ‘kreću’ po vašoj vagini i možda počnu kliziti dolje. Ovaj lagani pomak unutarnjih kuglica će uzrokovati da se mišići  zatežu.

Žene koje su erotski osjetljivije mogu se vrlo brzo početi osjećati uzbuđeno, dok će nekima trebati dulje vremena ili uopće neće osjetiti uzbuđenje. Budući da “Glow In The Dark Glass Kegel Eggs “ kuglice nemaju petlju ili konopčić kojom biste ih povukli i izvukli, za vađenje trebati mišićima pritisnuti dolje i kuglice će lako izaći. Nekim ženama to je najlakše napraviti u čučnju, a neke čak skaču gore – dolje. Korištenje japanskih kuglica je najlakši i najučinkovitiji način jačanja vaginalnih mišića jer je vaša vagina prisiljena naprezati se kako bi zadržala kuglice kada ste aktivni. Usavršite svoju redovnu rutinu vježbanja sa staklenim ljubavnim kuglicama. Elegantne, vrhunske i ručno izrađene kuglice s nevjerojatnom pažnjom za detalje su izvrstan odabir za sebe ili kao poklon.

 

Održavanje i njega

Čišćenje je tren nakon zabave! Dezinficirajte svoje staklene ljubavne kuglice s antibakterijskim sredstvom za čišćenje igračaka i toplom vodom.