Fascinate – silikonske kegelove kuglice

0 od 5

19,78 

Broj artikla: VETS – 6946689010937

Brand: Vibe Therapy

Boja: boja lavande

Brza i diskretna dostava.

Cijena dostave na području RH 25,00 kn.

BESPLATNA dostava za narudžbe iznad 300,00 kn.

Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-6946689010937 Kategorije: ,

Opis

Fascinate silikonske kegelove kuglice –  vaginalne kuglice za stimulaciju vagine i izvođenje kegelovih vježbi unutarnjih vaginalnih mišića.

Dvije fleksibilne ljubavne kuglice u obliku jaja povezane na silikonskom zglobu. Svaka sadrži unutar sebe malu čeličnu kuglu koja stvara optimalne vibracije i užitak i prekrivena je nježno ružičastom vanjskom vanjskom stranom. Svojom težinom od 80 grama ispunjaju velike zahtjeve kao i standardnim promjerom od 3,5 cm.

Kada se koriste kegelove kuglice?

Kegelove kuglice su male, ponderirane kuglice koje nosite unutar rodnice kako biste ojačali mišiće dna zdjelice. To je kao da radite utege za dno zdjelice. Kegelove kuglice imaju brojne praktične prednosti – jačanje rodnice nakon poroda, povećanje intenziteta orgazama, kontrola urinarne inkontinencije. Također, za neke žene nošenje kegelovih kuglica je uzbuđenje, bilo samo po sebi ili kao oblik predigre. Početnička težina kuglica iznosi do 70 grama. Kuglice srednje težine koje su i najraširenije u upotrebi te odgovaraju i naprednim korisnicima su oko 80 grama, dok napredne kuglice prelaze težinu od 100 grama. Također je bitan i promjer kuglica, a standard je 3,5 cm.

Kako se koriste kegelove kuglice?

Svakako primijenite veću količinu lubrikanta na bazi vode i na kuglice i na otvor vagine prije nego počnete. To će vam pomoći spriječiti nelagodu dok uvodite Kegelove kuglice.

Lezite u ugodan položaj (rašireni orao je često najbolji). Polako i stabilno ubacite prvu kuglicu. Nakon što se remen uvuče, lagano počnite umetati drugu kuglicu u vaginu. Gurnite kuglice u vaginu koliko god vam odgovara. Remen bi trebao visjeti izvan vaše rodnice, pa se pobrinite da nije slučajno uvučen u ostatak kuglica. Zategnite mišiće dna zdjelice da drže Kegelove kuglice u sebi i krenite u svoj dan.

Kuglice bi se trebale osjećati sigurno u vašem vaginalnom kanalu. Ako osjećate da će pasti – ili je prva loptica vidljiva izvan vašeg otvora za rodnicu – lagano ih gurnite dublje u vaginu.

Način na koji se osjećate s kuglicama iznutra razlikuje se od osobe do osobe, ali to je uglavnom suptilna senzacija. Taj se osjećaj obično pojačava pokretima, poput hodanja, savijanja ili pružanja ruku. Za početak se preporučuje držati kuglice 10 min i to 2-3 puta tjedno.

 

Kako se čiste i održavaju kegelove kuglice?

Kegelove kuglice uvijek operite prije i poslije upotrebe u intimnom sapunu i mlakoj vodi. Ostavite da se osuše na prirodnom zraku ili samo blago prođite ručnikom preko njih. Za detaljnu dezinfekciju preporučamo sprej za čišćenje seksualnih igračaka.