Set igračaka “Silver Delights Collection” s pulsatorom Womanizer Premium i mini vibratorom We-Vibe Tango

0 od 5

219,00 

  • 2 vrhunske igračke visoke kvalitete – 1 cijena!
    Womanizer Premium & WeVibe Tango u kompletu.
    Pulsator i vibrator za sveobuhvatni užitak.
    Prekrasna poklon kutija.
    Oba punjiva – uklj. USB kabl.
Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-4251460605816 Kategorije: , , ,

Opis

Silver Delights Collection premium poklon set sadrži 2 vrhunske igračke visoke kvalitete za 1 cijenu; Womanizer Premium & WeVibe Tango u kompletu. Pulsator i vibrator za sveobuhvatni užitak u prekrasnoj poklon kutiji!

• Womanizer Premium: Vodootporni usisni vibrator s 12 intenziteta za beskontaktno maženje klitorisa ili bradavica.
• We-Vibe Tango: Snažan mini vibrator s 8 načina vibracije.
• Ideja za dar: Set dolazi u elegantnoj kutiji.
• Za poticajnu predigru: Womanizer također stimulira bradavice, a s mini vibratorom možete ići na uzbudljiva putovanja otkrivanja cijelog tijela, a možda čak i u stražnju sobu.
• Može se koristiti i tijekom seksa: manji krak ulazi u vaginu zajedno s penisom.
• Čisti solo užitak: Pustite svojoj pohotnoj mašti na volju uz Womanizer i Tango.
• Opseg isporuke: 1 x 2-dijelni set Silver Delights Collection iz Womanizera. Uključuje USB kabel za punjenje, We-Vibe-Lube uzorak lubrikanta proizvođača pjur (2 ml) i elegantnu vrećicu za pohranu. Sve u lijepoj ukrasnoj set kutiji.

 

Kako mogu koristiti set Silver Delights Collection?

Uz set Silver Delights Collection možete se zaista zabaviti sami ili s partnerom. Uvijek koristite lubrikant na bazi vode za vlažnost i glatkoću tijekom korištenja i igranja. Womanizer Premium stimulira klitoris i bradavice bez kontakta sa svojom patentiranom tehnologijom Pleasure Air u 12 intenziteta po izboru. Pulsator se automatski uključuje kada dođe u dodir s kožom i prekida stimulaciju čim uklonite Womanizer (Smart Silence). Jednostavno odaberete intenzitete pomoću gumba ili postavite Womanizer Premium na autopilot tako da vas iznenadi različitim ritmovima. Sa svojim visokokvalitetnim i praktičnim dizajnom, Womanizer udobno leži u ruci i jednostavan je za korištenje tijekom vaših igara. Čak i pod vodom, jer je Womanizer vodootporan! Snažni mini vibrator Tango mazi i stimulira sve vaše točke zadovoljstva u i na vašem tijelu sa svojih 8 različitih načina vibracije. Mali Tango također stane u svaki džep, tako da vam je uvijek na usluzi dok ste u pokretu.

 

Što je posebno u setu Silver Delights Collection?

Set Silver Delights Collection elegantnog dizajna nije samo prekrasna ideja za dar već i sveobuhvatni paket za uživanje. I uštedite enormno jer bi dvije visokokvalitetne premium igračke bile puno, puno skuplje da se kupuju pojedinačno. Sofisticirani pulsator i šik mini vibrator mogu detaljno razmaziti sve vaše zone užitka, a također su jednostavni i udobni za korištenje. Savršen set za lijepu večer u dvoje ili sami!

 

Na što moram obratiti pozornost kod seta Silver Delights Collection?

Koristite samo lubrikant na bazi vode ili poseban lubrikant za igračke s Womanizerom. Lubrikant na bazi silikona mogao bi oštetiti materijal visoke kvalitete.

Womanizer Premium: 155 mm x 50 mm x 35 mm. ABS, silikon, PU.
We-Vibe Tango: ukupna dužina 9 cm, Ø 2 cm.

Dodatne informacije

Boja

Crna