Set igračaka “Golden Moments Collection” s pulsatorom Womanizer Premium i vibratorom za parove We-Vibe Chorus

0 od 5

269,00  (2.026,78 kn)

  • 2 premium igračke – 1 cijena!
  • Sveobuhvatni program erotskog maženja za samce i parove!
  • Ideja za poklon: set dolazi u elegantnoj kutiji.
Dostupnost: Nema na zalihi SKU: VETS-4251460609135 Kategorije: , , ,

Opis

Set igračaka “Golden Moments Collection” s pulsatorom Womanizer Premium i vibratorom zaparove We-Vibe Chorus – oba punjiva.

  • Ideja za poklon: set dolazi u elegantnoj kutiji.
  • Womanizer Premium: vodootporni stimulator valova pritiska s 12 intenziteta za beskontaktno maženje klitorisa ili bradavica.
  • We-Vibe Chorus: Ergonomski vibrator za par u obliku slova C s 10+ načina vibracije. S načinom Touch Sense, AnkorLink™ tehnologijom i kontrolom stiska. Upravljanje putem aplikacije.
  • Za uzbudljivu predigru: Womanizer također stimulira svoje bradavice, a s vibratorom u paru možete ići na vibrirajuća putovanja otkrića po cijelom tijelu.
  • Može se koristiti tijekom seksa: Vibrator za parove je toliko fleksibilan da vas oboje razmazi tijekom seksa. A zgodni Womanizer lako doseže i mazi njezin klitoris tijekom čina.
  • Čisti solo užitak: pustite svoju pohotnu maštu na volju uz Womanizer ili we vibe.
  • Opseg isporuke: 1 x 2-dijelni set “Golden Moments Collection” iz Womanizera. Uključuje USB kabel za punjenje, uzorak We-Vibe-Lube made by pjur (2 ml) i elegantnu torbu za pohranu. Sve u lijepoj ukrasnoj set kutiji.

 

Kako koristiti sexy igračke iz seta Golden Moments Collection?

Set Golden Moments Collection odličan je način da se zabavite sami ili s partnerom. Uvijek koristite lubrikant na bazi vode za glatkoću tijekom korištenja i igranja.

Womanizer Premium mazi klitoris i bradavice u 12 odabranih intenziteta bez kontakta sa svojom patentiranom tehnologijom Pleasure Air. Pulsator se automatski uključuje kada dođe u dodir s kožom i prekida stimulaciju čim uklonite Womanizer (Smart Silence). Možete jednostavno odabrati intenzitete pomoću gumba ili staviti Womanizer Premium na autopilot tako da vas iznenadi različitim ritmovima. Sa svojim visokokvalitetnim i praktičnim dizajnom, Womanizer udobno leži u vašoj ruci i lako ga je voditi u vašim igrama. Čak i pod vodom, jer je Womanizer vodootporan!

Chorus vibrator za par u obliku slova C ulazi u vaginu svojim širim krajem i taman je kada uži kraj dodiruje klitoris. Zatim upravljate vibracijama daljinskim upravljačem, aplikacijom ili dodirom. Daljinski upravljač ima Squeeze Control, koji vam daje mogućnost da povećate ili smanjite intenzitet vibracija pritiskom na daljinski upravljač. Način rada Touch Sense aktivirate putem besplatne aplikacije We Connect. To kontrolirate senzorima na vanjskoj površini chorusa i svakim novim dodirom pojačavate vibracije, podešavate vibracije polaganjem ruku ili dodirom kontrolirate intenzitet valovitih vibracija.

 

Koje su prednosti seta Golden Moments Collection?

Kolekcija Golden Moments u elegantnom dizajnu nije samo prekrasna ideja za dar već i sveobuhvatni paket užitka za maženje. I neizmjerno štedite, jer bi dvije visokokvalitetne premium igračke bile puno, puno skuplje da se kupuju zasebno. Genijalni pulsator i višenamjenski vibrator u paru mogu detaljno razmaziti sve vaše zone užitka, a korištenje je jednostavno i ugodno. Savršen set za ugodnu večer u dvoje ili sami!

 

Održavanje i njega igračaka iz kolekcije Golden Moments

Koristite samo lubrikant na bazi vode ili poseban lubrikant za igračke s obje igračke. Lubrikant na bazi silikona mogao bi oštetiti visokokvalitetne materijale.

 

Womanizer Premium: 155 mm x 50 mm x 35 mm. ABS, silikon, PU.

We-Vibe Chorus: 7,8 x 3,3 x 4,35 cm. silikon, PU.

 

Erotski setovi igračaka za parove u Venus Erotic Shopu

Ako želite pogledati uživo ovaj ili druge erotske setove za parove, posjetite našu fizičku trgovinu Venus Erotic sex shop Split.