Mister Boner Starters Power Pump

22,43 

Broj artikla: VETS – 05123700000

Duljina: 22 cm

Promjer: 5,6 cm

Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS–05123700000 Kategorije: ,

Opis

Mister Boner Starters Power Pump

  • Pumpa za penis za početnike.
  • Sa sigurnosnim tlačnim ventilom.
  • Mjerna skala za mjerenje uspjeha.
  • Jednostavno rukovanje: brz i učinkovit vakuum.
  • Za ugodan trening potencije!
  • Opseg isporuke: 1 x Mister Boner Starters Power Pump od tvrtke You2Toys.
  • Duljina 22 cm, Ø 5,6 cm.
  • ABS, TPE (manžetna), PVC (kuglica pumpe).

 

Kako se koristi pumpa za penis Mister Boner Starters Power Pump?

Umetnite podmazani penis u prozirni cilindar. Mekani silikonski omotač drži vaš penis čvrsto zatvorenim u korijenu. Pomoću pumpe stvarate vakuum koji vam pomaže da imate veću i dužu erekciju. Integrirani odvodni ventil omogućava vam brzo ispuštanje zraka. Možete promatrati veličinu vašeg penisa i ispravno je čitati na mjernoj skali.

 

Što je posebno kod pumpe za penis Mister Boner Starters Power Pump?

Ovom prozirnom pumpicom za penis / potenciju savršeno ste opremljeni i uživate u duboko učinkovitoj masaži negativnog pritiska na penis. Redoviti treninzi s pumpom za penis mogu dugoročno pozitivno utjecati na erektilno ponašanje, a penis može trajno povećati dužinu i opseg.

Pumpa za penis popularna je i kod parova – s prozirnim modelima partner može promatrati kako penis polako bubri pod negativnim pritiskom. Dok vrši pumpanje, njezino zadovoljstvo raste već pri pogledu na to.

 

Što moram uzeti u obzir pri korištenju pumpe za penis Mister Boner Starters Power Pump?

Manžetna se koristi za prianjanje vakuumskog cilindra kao nepropusnog na tijelo, tako da se vakuum može lako i brzo stvoriti. Stoga bi trebali koristiti lubrikant na vodenoj bazi (također na dlakama na stidnoj strani – bilo bi još bolje obrijati dlake oko korijena penisa) kako biste postigli optimalnu nepropusnost. Također ne smijete koristiti mazivo na bazi silikona, jer to može oštetiti materijal. Molimo koristite lubrikant na vodenoj bazi ili koristite posebno sredstvo za podmazivanje igračaka.

 

Pumpe za penis prikladne su za muškarce koji žele povećati duljinu i debljinu udova. Čak i ako vam ud postaje stabilniji, pumpa za penis može biti dobar alat. Redoviti treninzi pružaju vam više samopouzdanja i važni su za postizanje dugoročnog uspjeha. To može potrajati nekoliko mjeseci. Na početku ne biste trebali koristiti pumpu više od 5-10 minuta. Čim vam postane neugodno, trebali biste prestati. S vremenom možete koristiti i pumpu za penis duže i nekoliko puta dnevno.  Nakon nekog vremena i mnogo korištenja, možda ćete trebati zamijeniti manžetnu koju možete zatražiti u našoj trgovini.

 

Kako se čisti pumpa za penis Mister Boner Starters Power Pump?

Pumpu za penis Mister Boner Starters Power Pump možete očistiti jednostavnim ispiranjem s toplom vodom i sapunom. Ako vam je potrebno dodatno čišćenje, koristite sredstvo za čišćenje igračaka.

 

Mister Boner Starters Power Pump – sažetak značajki:

Broj artikla: VETS – 05123700000

Duljina: 22 cm

Promjer: 5,6 cm

Težina: 450 g

Boja: prozirna

Materijal: ABS, TPE

Brand: You2toys