Mister Boner Professionals Power Pump

0 od 5

25,08  (188,97 kn)

Broj artikla: 4024144532209

Duljina: 25 cm

Promjer: 7 cm

Težina: 556 g

Boja: prozirna

Materijal: ABS, TPE

Brand: You2Toys

Dostupnost: Nema na zalihi Kategorije: ,

Opis

Mister Boner Professionals Power Pump

  • Jednostavan za uporabu: brz i učinkovit vakuum.
  • Povećanje potencijala.
  • Rezultati koji vas vesele: Za snažnu erekciju.
  • Mjerna ljestvica: mjeri najvažnije uspjehe.
  • Opseg isporuke: 1 x Mister Boner Professional pumpa za napajanje tvrtke You2Toys.
  • Duljina 25 cm, dubina umetanja 20 cm, Ø manžetna 2 cm (rastezljiva). ABS, TPE.

 

Kako koristim pumpu za penis Mister Boner Professionals Power Pump?

Umetnite podmazani penis u prozirni cilindar. Mekani silikonski omotač drži vaš penis čvrsto zatvorenim u korijenu. Pomoću pumpe stvarate vakuum koji vam pomaže da imate veću i dužu erekciju. Integrirani odvodni ventil omogućava vam brzo odzračivanje zraka. Možete promatrati veličinu vašeg penisa kroz prozirnu manžetnu i ispravno je čitati.

 

Što je posebno kod pumpe za penis Mister Boner Professionals Power Pump?

Jedan od najučinkovitijih načina jačanja erekcije je metoda negativnog tlaka. Ovom prozirnom pumpicom za penis / potenciju savršeno ste opremljeni i uživate u duboko učinkovitoj masaži negativnog pritiska na penis. Redoviti treninzi s pumpom za penis mogu dugoročno pozitivno utjecati na erektilno ponašanje. I: Penis može trajno povećati dužinu i opseg.

 

Što moram uzeti u obzir pri korištenju pumpe za penis Mister Boner Professionals Power Pump ?

Manžetna se koristi za prianjanje vakuumskog cilindra kao nepropusnog na tijelo, tako da se vakuum može lako i brzo stvoriti. Stoga bi trebali koristiti lubrikant na vodenoj bazi (također na dlakama na stidnoj strani – bilo bi još bolje obrijati pubične dlake oko korijena penisa) kako biste postigli optimalnu brtvu / nepropusnost. Također ne smijete koristiti mazivo na bazi silikona, jer to može napasti materijal. Molimo koristite lubrikant na vodenoj bazi ili koristite posebno sredstvo za podmazivanje igračaka.

Pumpe za penis prikladne su za muškarce koji žele povećati duljinu i debljinu udova. Čak i ako vam ud postaje stabilniji, pumpa za penis može biti dobar alat. Redoviti treninzi pružaju vam više samopouzdanja i važni su za postizanje dugoročnog uspjeha. To može potrajati nekoliko mjeseci. Na početku ne biste trebali koristiti pumpu više od 5-10 minuta. Čim vam postane neugodno, trebali biste prestati. S vremenom možete koristiti i pumpu za penis duže i nekoliko puta dnevno.  Nakon nekog vremena i mnogo korištenja, možda ćete trebati zamijeniti manžetnu ako se više ne brtvi. Naravno, zamjenske manšete možete naručiti u našoj trgovini.

 

Kako očistiti Mister Boner Professionals Power Pump?

Pumpu za penis Mister Boner Professionals Power Pump možete očistiti jednostavnim ispiranjem s toplom vodom i sapunom. Ako vam je potrebno dodatno čišćenje, koristite sredstvo za čišćenje igračaka.