Hydromax7

159,00 

Broj artikla: 5060140209607

Duljina: 29 cm

Promjer: Ø 5,19 cm

Težina: 521 g

Materijal: PC (polikarbonat), TPE

Boja: prozirna

Brand: Bathmate

Dostupnost: Na zalihi SKU: 5060140209607 Kategorije: ,

Opis

Hydromax7

  • Ručna hidraulična pumpa za veličinu erekcije oko 18 cm.
  • Upotreba: Poboljšava vaše erektilne sposobnosti, izdržljivost, osjetljivost.
  • Jednostavno i sigurno: dovod vode, penisa i pumpa ručno!
  • Nježno: uživajte u toploj vodi s negativnim tlakom od najviše 0,55 bara.
  • Djelotvorno: penis možete trajno povećavati 15 minuta dnevno.
  • 35% veća snaga: u usporedbi s konvencionalnim HYDRO serijama Bathmate-a.
  • Opseg isporuke: 1 x HYDROMAX 7 penisna pumpa s vakuumom na vodenoj bazi od Bathmate-a. Ukupna duljina 29 cm. Ø 5,2 cm (rastezljiv). PC, TPE.

 

Kako se koristi pumpa za penis HYDROMAX 7?

HYDROMAX 7 penisna pumpa oduševit će vas svojom jednostavnom i učinkovitom uporabom. Prvo uživajte u opuštajućem tušu ili se opustite u ugodnoj kupki. Kad ste spremni, zatvorite ventil na vrhu crpke i napunite HYDROMAX 7 vodom.

Sada umetnite svoj uspravni penis u hidrauličku pumpu. Ne smije postojati jaz između kože i uređaja kako bi hidraulička pumpa bila hermetički zatvorena. Tada možete započeti s pumpanjem: Da biste to učinili, pomaknite HYDROMAX 7 gore i dolje tako da voda pritisne prednji ventil iz ventila.

Pumpajte samo dok god se dobro osjeća. Ako je tlak previsok, možete nakratko otvoriti ventil na prednjoj strani kako biste oslobodili neki pritisak ili prekinuti primjenu.

 

Što je posebno kod HYDROMAX 7  pumpe za penis?

 

HYDROMAX 7 je posebno nježna i učinkovita pumpa za penis koja koristi snagu vode. Rukuje se ručno i može se jednostavno i sigurno koristiti u kadi ili tušu. Topla voda povećava cirkulaciju krvi tijekom upotrebe i ima posebno opuštajući učinak. S maksimalnih 0,55 bara stvara se ugodan stalan vakuum.

Ako se redovito koristi, pumpa može pospješiti trajno povećanje penisa. Dovoljno je samo 15 minuta dnevno. HYDROMAX 7 nudi oko 35% više snage od pumpi serije HYDRO i oduševljava obožavatelje širom svijeta.

 

Što moram uzeti u obzir s pumpom za penis HYDROMAX 7?

Ne koristite hidrauličnu pumpu više od 15 minuta dnevno. Obrijana koža na genitalnom području podržava potrebni efekt vakuuma.

 

Kako se čisti pumpa za penis HYDROMAX 7?

HYDROMAX 7 penisnu pumpu možete očistiti vodom i blagim sapunom. Za posebnu njegu preporučujemo sredstvo za čišćenje igračaka.