Vibro-prsten Wild Dreams

0 od 5

12,61  (95,01 kn)

  • Broj artikla: VETS – 4024144562923

 

Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-4024144562923 Kategorije: , ,

Opis

Vibro-prsten Wild Dreams

  • Prozirni mekani prsten za penis s dvostrukom funkcijom.
  • Za NJEGA duža erekcija.
  • Za NJU vibrirajući podražaji klitorisa tijekom čina!
  • Materijal: mekani TPE, vibracijska jedinica od ABS – a; promjer 2,5 cm  Ø rastezljiv.
  • Uključene baterije (2 x LR41).

 

Kako se koristi Vibro-prsten Wild Dreams?

Prije nego što stavite prsten na penis, malo ga razvucite prstima. Tada ga možete navući preko penisa i smjestiti na dno penisa. Važno je da vam je penis bar napola uspravan. Preporučamo korištenje lubrikanta.

Jednostavnim navlačenjem prstena, penis jača i prodire s više sile. Vibrirajući zeko stimulira njezin klitoris pri svakom naletu. Također odgađa i muški orgazam, ali kad za to dođe vrijeme, osjetit ćete ga puno intenzivnije.  Beskrajni festival užitka za oba partnera.

 

Zašto je  Vibro-prsten Wild Dreams zanimljiv?

NJEGA I NJU čini još zabavnijim u seksu. ON ima koristi od duže i tvrđe erekcije, ONA uživa u dodatnim vibracijskim podražajima malog zeca. Priuštite si ovaj zajednički vrhunac!

 

Na što moram paziti pri korištenju Vibro-prsten Wild Dreams?

Općenito se savjetuje da  nakon pola sata uklonite prsten za penis i pustite protok krvi da se normalizira prije nego što ga ponovno pokrenete. Ako tijekom nošenja osjetite bilo kakvu bol ili vam s vremenom postane neugodno, najbolje je ukloniti prsten sa penisa.

 

Kako se čisti Vibro-prsten Wild Dreams?

Prvo izvadite vibracijsku jedinicu – mini bullet iz prstena, a zatim jednostavno operite prsten za penis vodom i sapunom te ga ostavite da se osuši na prirodnom zraku. Za posebnu njegu preporučamo sredstvo za čišćenje igračaka.

 

Savjeti i trikovi

U seksualnom položaju kada je partnerica na vrhu, postoji jednostavan pristup klitorisu, tako da ugrađeni vibrator može puno lakše stimulirati klitoris. Misionarski je također dobar položaj, jer i vibracijski dio prstena može doći u kontakt s klitorisom.

A kad jednom dođete u položaj i navučete prsten? Sporiji pokreti i trljanja su obično ugodniji od jakog guranja – to omogućava partnerici da održi maksimalan kontakt s vibratorom.

 

Sažetak značajki:

Broj artikla: 4024144562923

Baterija: 2 x LR41 (uključene u paketu)

Promjer: 2,5 cm ( Ø  rastezljivo)   Težina: 48 g

Materijal: TPE, ABS

Boja: prozirna

Značajka: podržava erekciju i vibracijama stimulira klitoris

Brand: You2toys

 

 

Dodatne informacije

Brand

You2toys