“TENGA UNI” Masturbator & Navlaka za prst, UNIsex & UNIversal, razne teksture

6,90 

  • Univerzalna i unisex sexy igračka.
  • Za parove ili samostalno korištenje.
  • 2u1 – navlaka za prst ili masturbator za penis.
  • Dolazi u 4 teksture ( i boje) temeljene na dragom kamenju;
  • Emerald, Diamond, Topaz i Amethyst.
Očisti

Opis

Univerzalna i unisex sexy igračka TENGA UNI je proizvod 2u1 – navlaka za prst ili masturbator za penis. Dolazi u 4 teksture ( i boje) temeljene na dragom kamenju: Emerald, Diamond, Topaz i Amethyst.

UNIsex i UNIverzalno!

TENGA UNI je nova generacija univerzalnih igračaka za užitak, koja ruši granice seksualnosti, bez obzira na spol, koriste se samostalno ili u partnerstvu. Uživajte u užitku uz zabavu i slobodu!

Elastična, meka navlaka UNI iz Tenga može se koristiti kao masturbator za muškarce i kao navlaka za stimuliranje prstima za bilo koji spol!
Svaka navlaka ima glatku stranu i stimulirajuću teksturu s druge strane za intenzivnu masažu, posebno penisa i vagine. Svilenkasti, ultra-fleksibilni rukav lako se okreće naopako i koristi se zajedno s priloženim lubrikantom tijekom ručnih radova ili prstiju.

Ukupna dužina 6 cm svaki (visoko rastezljiv).
Materijal: TPE.

Varijacije:

UNI Emerald – stepenasti rez u zelenoj boji
UNI Diamond – fini piramidalni rez u prozirnoj boji
UNI Topaz – ponavljajući okrugli rez u žutoj boji
UNI Amethyst – slojeviti kvadratni ( četvrtasti) rez u ljubičastoj boji

PREDNOSTI

1. Rastezljivi materijal

TENGA UNI može bitno poboljšati stimulaciju vašim prstima ili se može okrenuti naopako kao stimulirajuća rastezljiva navlaka jer je izuzetno mekana na dodir. Doista uniseks iskustvo!

2. Dizajni temeljeni na dragom kamenju

Serija UNI sastoji se od 4 različita dizajna, s jedinstvenim detaljima za osebujne osjećaje. Ovi dizajni temelje se na dragom kamenju, no oni su sve samo ne tvrdi na dodir. UNI je izrađen od mekanog i podatnog materijala.

3. Jednostavan za korištenje!

TENGA UNI sadrži lubrikant u pakiranju i odmah je spreman za upotrebu! Iako je UNI higijenski proizvod deklariran za jednokratnu upotrebu, sigurno ćete se moći više puta zabaviti s njim.

 

KAKO SE KORISTI TENGA UNI?

1. Interni detalji za masturbator

Cilj je da tekstura bude s unutarnje strane kako bi stimulirala penis, a glatki dio s vanjske strane. Okrenite navlaku tako da tekstura bude s unutarnje strane. Okrenite rub navlake prema van.
Nanesite losion na unutarnju stranu tijela i izokrenutu usnu. Stavite NAVLAKU na vrh PENISA, zatim okrenite rub NAVLAKE i rastegnite ju preko penisa slično kao kondom za masturbaciju.

2. Vanjski detalji za navlaku za prste

Cilj je da su prsti umetnuti u glatki dio navlake, a da vanjska tekstura stimulira željene dijelove tijela. Izvadite navlaku iz paketa i stavite ju na prste. Nanesite željenu količinu losiona na jednu stranu predmeta. Koristite navlaku na željenom dijelu tijela.

3. Uživajte u užitku uz zabavu i slobodu!

TENGA UNI je nova generacija univerzalnih predmeta za užitak, koji ruše granice seksualnosti, bez obzira na spol, koji se mogu koristiti samostalno ili u paru bilo kojeg spola.

 

TENGA PROIZVODI

TENGA masturbatori ističu se na tržištu na nekoliko načina koji ih čine posebnima u odnosu na druge brendove proizvoda za seksualno zadovoljstvo:

Inovativni dizajn: TENGA je poznat po svojim inovativnim dizajnima koji su često ergonomski oblikovani kako bi pružili ugodno iskustvo korisnicima.

Raznolikost proizvoda: TENGA nudi širok raspon proizvoda koji zadovoljavaju različite preferencije i potrebe korisnika. Njihova ponuda uključuje različite vrste masturbatora, od jednokratnih do višekratnih modela, kao i različite teksture unutar proizvoda.

Jednostavnost korištenja: Mnogi TENGA proizvodi su jednostavni za korištenje i održavanje, što korisnicima olakšava iskustvo.

Diskrecija: Neki TENGA proizvodi dizajnirani su tako da su diskretni i mogu se lako sakriti ili putovati s njima.

Visoka kvaliteta materijala: TENGA koristi materijale visoke kvalitete za svoje proizvode kako bi osigurao udobnost, sigurnost i trajnost.

Pristupačnost: TENGA nudi proizvode u različitim cjenovnim rasponima, što omogućuje korisnicima da pronađu proizvod koji odgovara njihovom proračunu.

Sve te karakteristike čine TENGA masturbatore popularnim među korisnicima diljem svijeta, a tvrtka je poznata po svojoj predanosti inovacijama i zadovoljavanju potreba korisnika u području seksualnog zadovoljstva.

Tenga u Europi

TENGA, japanski brend proizvoda za seksualno zadovoljstvo, stekao je značajnu popularnost diljem svijeta, uključujući i Europu. Iako su europska tržišta početno bila tradicionalnija kada je u pitanju prihvaćanje proizvoda iz ove kategorije, TENGA je uspio pronaći svoje mjesto zahvaljujući svojoj inovativnosti, kvaliteti i diskretnosti.
Njihova prisutnost na europskom tržištu, kako putem internetskih trgovina tako i putem fizičkih prodajnih mjesta, doprinijela je širenju svijesti o brendu i prihvaćanju njihovih proizvoda. Mnoge osobe u Europi cijene TENGA proizvode zbog njihove visoke kvalitete, raznolikosti opcija i modernog dizajna.
Također, promjene u društvenim normama i otvorenost prema seksualnosti u mnogim dijelovima Europe također su pridonijele povećanju popularnosti proizvoda za seksualno zadovoljstvo općenito, uključujući i TENGA proizvode.
Ukratko, TENGA je postao prepoznatljiv i popularan brend u Europi, a njihovi proizvodi cijene se zbog svoje kvalitete, inovativnosti i prilagođenosti potrebama korisnika.

 

Dodatne informacije

Varijacije

Emerald, Diamond, Topaz, Amethyst