Tenga egg

9,16 

Broj artikla:

VETS – 4560220551738 ( Lovers egg)

VETS – 4560220551431 (Thunder egg)

Dostupnost pojedine vrste Tenga egg provjeri klikom na ime vrste.

SKU: N/A Kategorije: ,
Očisti

Opis

Tenga egg – Mini masturbator za muškarce u obliku jaja.

  • S unutarnjim poticajnim žljebovima u obliku kakav je naslikan na vanjskoj ambalaži ( srca, munje..)
  • Uključujući lubrikant.
  • Idealan za putovanje!
  • Materijal: PP, TPE.

 

Moderni masturbatori za muškarce

Japanski proizvođač Tenga  je dizajnirao cijelu liniju masturbatora za muškarce u modernom dizajnu koji izgledom ne podsjeća na ženske spolne organe. Dizajn, malena veličina i pružanje užitka su bile njihove vodilje pri izradi svojih proizvoda koji su vrlo brzo stekli popularnost diljem svijeta. Kao što su vibratori za žene, tako i masturbatori za muškarce nisu nikakav tabu. Moderni muškarac itekako treba voditi računa o svojoj seksualnosti i biti aktivan čak i kada nema partnera/icu. Manja veličina masturbatora i diskretan izgled su savršeni za putovanja, pa sada muškarci mogu biti aktivni bilo kada i bilo gdje. Osim osjećaja užitka i pružanja orgazma, redovna  masturbacija osigurava vitalnost krvnih žila penisa i podržava sposobnost brze i čvrste erekcije.

Tenga jaje je doslovno najmanji  “pocket pussy” koji ne izgleda kao vagina. Odličan je i kao poklon ili zezancija, jer mnogi ne znaju što je to kad ga prime u ruke.

Uživajte u fenomenalnim osjećajima TENGA masturbatora u obliku jaja. Ovaj maleni masturbator opremljen je različitim utorima za stimulaciju iznutra za ekstatične osjećaje užitka pri ulasku. Ukupna duljina 7 cm, Ø rastezljiv, pogodan za svaku veličinu penisa. Uključujući lubrikant.

 

Kako se održava mini masturbator za muškarce Tenga Egg?

Nakon korištenja, temeljito ga očistite, osušite i vratite u njegovu diskretno dizajniranu kutijicu.

Iako je Tenga jaje deklariran kao jednokratni masturbator, itekako ga možete koristiti više puta, a korištenjem lubrikanta na bazi vode i ispravnim održavanjem ćete mu produžiti vijek trajanja.

 

Muški masturbatori u Venus Erotic sex shop-u

Posjetite naše fizičke trgovine Venus Erotic sex shop Split i Trogir te uživo pogledajte razne masturbatore za muškarce te opipajte razne testere kako bi osjetili materijal i dobili dojam o veličini proizvoda. Iskoristite tu priliku!

Dodatne informacije

Brand

Tenga

Vrsta

Lovers, Thunder

Pogledaj