Fleshlight Elsa Jean Tasty

0 od 5

76,85  (579,03 kn)

  • Broj artikla: VETS – 810476011444
  • Referenca: FLESH00225
  • Brza i diskretna dostava.
  • Cijena dostave unutar RH – 25,00 kn
  • BESPLATNA DOSTAVA iznad 300,00 kn
Dostupnost: Nema na zalihi SKU: VETS-810476011444 Kategorije: ,

Opis

Fleshlight – Elsa Jean Tasty – najprodavaniji masturbator za muškarce – realistična replika vagine u ambalaži oblika baterije.

 

  • Duljina: 25,5 cm
  • Penetracijska dubina: 22,5 cm
  • Vanjski promjer: 6 cm – 10 cm
  • Unutarnji promjer: 1-2 cm
  • Materijal: Superskin

 

Karakteristike sexy igračke za muškarce Fleshlight Elsa Jean

 

REPLIKA VAGINE PRAVE DJEVOJKE –  Elsa Jean mlada je sitna plavokosa ljepotica koja očarava. Ima dugu zlatnu kosu i savršene napućene usne. Prava djevojka sa srednjeg zapada. Elsa Jean oličenje je mladenačke hrabrosti i klase – sve što danas želite u pornozvijezdi! Ovaj Fleshlihgt donosi repliku njene vagine, a vaše iskustvo će biti replika seksa s njom.

PRILAGODLJIV OSJEĆAJ –  Ono što Fleshlight stavlja iznad ostalih muških spolnih igračaka je patentirana završna kapica – poklopac, koji možete stegnuti ili otpustiti kako biste povećali ili smanjili protok zraka i pronašli osjećaj koji tražite. Poklopac na donjoj strani ima navoj kojim namještate snagu vakuuma. Zatvorite li poklopac do kraja, pri korištenju dolazi do vakuuma, odnosno osjećaja intenzivnog sisanja koje pojačava stimulaciju, a kako poklopac otvarate, vakuum slabi.

TEKSTURA STAMINA TRAIN – Ova super čvrsta intenzivna tekstura Else Jean savršen je alat za masturbaciju koji se može koristiti za predivan užitak solo ili s vašim omiljenim partnerom! Nakon početne rebraste strukture slijedi vrlo stimulativan dio pun naizmjenično postavljenih kuglica i piramidalnih suženja. Slijede dvije okrugle komore sa spiralnom teksturom, idealne za potpunu stimulaciju glavića, dok završetak kanala čine redovi kuglica koje se postepeno smanjuju.

SUPERSKIN MATERIJAL – Fleshlight ima svoj patentirani suepskin materijal koji je jedinstven na tržištu. Izgleda i osjeća se kao prava koža. S njim obvezno koristite samo lubrikante na bazi vode koji će i dodatno poboljšati osjećaj.

POBOLJŠAJTE SVOJE PERFORMANSE – Muške seksualne igračke Fleshlight mogu se koristiti i za užitak i za povećanje seksualne izvedbe i izdržljivosti. Trening je jako bitan za penis muškarca i njegovo pravilno funkcioniranje, pogotovo u trenucima manjka seksa.

Čišćenje i održavanje

Nakon korištenja izvadite umetak iz kućišta, operite ga u blagoj sapunici i dobro isperite  pod mlazom obične vode. Za detaljniju dezinfekciju, povremeno možete koristiti specijalni sprej za čišćenje seksualnih igračaka. Kada je igračka u potpunosti suha, umetak prije skladištenja naprašite sredstvom – puderom za održavanje realističnih igračaka ili čistim kukuruznim škrobom kako bi materijal zadržao realistična svojstva. I vaša djevojka Elsa Jean je spremna!

 

Fleshlight masturbatori u Venus Erotic Shop-u

Posjetite naše fizičke trgovine Venus Erotic sex shop Split i Trogir te uživo pogledajte i opipajte neke Fleshlight testere masturbatora,  kako bi dobili bolji dojam o proizvodu i osjetili materijal. Iskoristite tu priliku!