tereza-barkley-deep-doggy-position

Tereza Barkley Deep Doggy Position

0 od 5

33,05 

Broj artikla: 4892503046595

Veličina: 165 cm

Materijal: pvc

Boja: boja kože

Značajka: 3 otvora, lice i kosa isprintani

Brand: NMC

Dostupnost: Na zalihi SKU: 4892503046595 Kategorija:

Opis

Tereza Barkley Deep Doggy Position – ljubavna lutka na napuhavanje u prirodnoj veličini postavljena u doggy style položaju, s tri otvora za užitak, otisnutim licem i otisnutom smeđom kosom. Visina: 165 cm.

 

Kako se koristi ljubavna lutka Tereza Barkley Deep Doggy Position?

Ljubavna lutka na napuhavanje napuhava se prije upotrebe. Ne smiju biti punjene sa previše zraka i zrak mora biti ravnomjerno raspoređen, kako lutka za seks Tereza Barkley Deep Doggy Position ne bi puknula od velike upotrebe. Tijelo ljubavne lutke izrađeno je od PVC-a bez ftalata. Materijal se osjeća dobro. Za ugodnije klizanje možete upotrijebiti lubrikant na bazi vode ili silikona.

Morate odmah udovoljiti ovom zahtjevu! Tereza Barkley kleči na koljenima i odobrava vam besplatan pogled na njenu stražnjicu dok klizite u njenoj vagini ili anusu. Ali isto tako i njezina duboka usisavajuća usta ne smiju ostati prazna…

 

Kako čistim ljubavnu lutku Tereza Barkley Deep Doggy Position?

Lutka za seks prvo se obriše krpom. Otvori tijela su okrenuti prema van i isprani vodom. Zatim se ljubavna lutka čisti sredstvom za čišćenje igračaka.

 

Ljubavna lutka – koja se često naziva i seksualna lutka – realna je imitacija ženskog ili muškog tijela i seksualna igračka posebne vrste. Pravi modeli ponekad su pozirali za ispisano lice lutke. Plavuša, brineta ili crvenokosa – izbor ljubavnih lutki je beskrajan i ne ostavlja ništa za poželjeti.