dianna-stretch-1-leg-in-the-air

Dianna Stretch 1 Leg In The Air

0 od 5

33,05 

Broj artikla: 4892503046625

Veličina: 164 cm

Materijal: pvc

Boja: boja kože

Značajka: 3 otvora, lice i kosa isprintani

Brand: NMC

Dostupnost: Na zalihi SKU: 4892503046625 Kategorija:

Opis

Dianna Stretch 1 Leg In The Air- ljubavna lutka na napuhavanje u prirodnoj veličini postavljena s jednom nogom u zraku, s tri otvora za užitak, otisnutim licem i otisnutom smeđom kosom. Visina: 164 cm.

 

Kako se koristi ljubavna lutka Dianna Stretch 1 Leg In The Air?

Ljubavna lutka na napuhavanje napuhava se prije upotrebe. Ne smije biti punjena sa previše zraka i zrak mora biti ravnomjerno raspoređen, kako lutka za seks Dianna Stretch 1 Leg In The Air ne bi puknula od velike upotrebe. Tijelo ljubavne lutke izrađeno je od PVC-a bez ftalata. Materijal se osjeća dobro. Za ugodnije klizanje možete upotrijebiti lubrikant na bazi vode ili silikona.

Morate odmah udovoljiti ovom zahtjevu! Dianna voljno ispruži jednu nogu od sebe i odobrava vam besplatnu vožnju u njenoj klizavoj vagini. Ali isto tako, njezin čudesno uski anus i njezina duboka usisavajuća usta ne smiju se rugati …

 

Kako čistim ljubavnu lutku Dianna Stretch 1 Leg In The Air?

Lutka za seks prvo se obriše krpom. Otvori tijela su okrenuti prema van i isprani vodom. Zatim se ljubavna lutka čisti sredstvom za čišćenje igračaka.

 

Ljubavna lutka – koja se često naziva i seksualna lutka – realna je imitacija ženskog ili muškog tijela i seksualna igračka posebne vrste. Pravi modeli ponekad su pozirali za ispisano lice lutke. Plavuša, brineta ili crvenokosa – izbor ljubavnih lutki je beskrajan i ne ostavlja ništa za poželjeti.