Brandy Big Boob Love Doll

0 od 5

38,36 

Broj artikla: 4892503081572

Veličina: 153 cm

Materijal: pvc

Boja: boja kože

Značajka: 3 otvora, 3D lice  i prava kosa

Brand: NMC

Dostupnost: Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha) SKU: 4892503081572 Kategorija:

Opis

Brandy Big Booth Love Doll – ljubavna lutka na napuhavanje u prirodnoj veličini, s tri otvora za užitak, trodimenzionalnim licem i pravom plavom kosom. Visina: 153 cm.

 

Kako se koristi ljubavna lutka Brandy Big Booth Love Doll?

Ljubavna lutka na napuhavanje napuhava se prije upotrebe. Ne smiju biti punjene sa previše zraka i zrak mora biti ravnomjerno raspoređen, kako lutka za seks Brandy Big Booth Love Doll ne bi puknula od velike upotrebe. Tijelo ljubavne lutke izrađeno je od PVC-a bez ftalata. Materijal se osjeća dobro. Za ugodnije klizanje možete upotrijebiti lubrikant na bazi vode ili silikona.

Brandy Big Booth Love Doll je umjetnica ljubavi sa svojim lijepim trodimenzionalnim licem, dugom plavom kosom, ogromnim grudima, dubokim požudnim ustima, lijepom vaginom i čudesno tijesnim anusom!

 

Kako čistim ljubavnu lutku Brandy Big Booth Love Doll?

Lutka za seks prvo se obriše krpom. Otvori tijela su okrenuti prema van i isprani vodom. Zatim se ljubavna lutka čisti sredstvom za čišćenje igračaka.

 

Ljubavna lutka – koja se često naziva i seksualna lutka – realna je imitacija ženskog ili muškog tijela i seksualna igračka posebne vrste. Pravi modeli ponekad su pozirali za ispisano lice lutke. Plavuša, brineta ili crvenokosa – izbor ljubavnih lutki je beskrajan i ne ostavlja ništa za poželjeti.