Jewel Red Plug

17,12 

Broj artikla: 4024144537082

Boja: crvena

Materijal: silikon (plug), akril (dragulj)

Duljina: 7,2 cm

Promjer: 0,9-2,7 cm

Brand: You2Toys

Dostupnost: Na zalihi SKU: 4024144537082 Kategorija:

Opis

Jewel Red Plug – silikonski analni plug manjih dimenzija u crvenoj boji sa ukrasnim draguljem od akrila u samom dnu pluga. Osim što pruža užitak, pretvara se u ukras za stražnjicu!

  • Idealan za početnike.
  • Savršen kao poklon.
  • Medicinski silikon – siguran za tijelo.
  • Lijep dizajn – ukrasni dragulj od akrila u crvenkastoj boji.
  • Duljina 7,2 cm, promjer od 0,9 cm do 2,7 cm.

 

Što je posebno kod Jewel Red Plug-a?

Jewel Red Plug možda nije jedan od najvećih plugova sa svojih 7,2 cm duljine i promjera od 0,9 do 2,7 cm, ali definitivno je jedan od najljepših pružatelja užitka. Zašto plugovi uvijek moraju biti crni? Ovaj ima bogatu crvenu boju s odgovarajućim draguljem načinjenim od akrila. Stvorit će ukusno dobro raspoloženje i vašu stražnjicu pretvoriti u prekrasan dragulj. Također nudi sve što biste željeli od pluga!

 

Kako koristim Jewel Red Plug?

Jewel Red Plug je manjih dimenzija te kao takav idealan za početničke analne igre i kao uvertira u analni seks.

Ima suženi vrh za lakše umetanje dok postepeno širenje prema bazi djeluje stimulirajuće na brojne živčane završetke u anusu. Također ima i bazu koja je šira od njega samoga kako bi korištenje bilo posve sigurno.

Jewel Red Plug koristite za analnu stimulaciju partnerice tijekom “standardnog” seksa, ili odvojeno te uživajte u prekrasnom pogledu na stražnjicu. Poželjno je korištenje lubrikanta za veću ugodu te istovremena stimulacija klitorisa kod žena za pojačani užitak.

Analni otvor prepun je raznih živčanih završetaka čijom stimulacijom možete pružiti puno zadovoljstva i pojačati orgazme. Nema nikakvog razloga da vas analne igre odbijaju. Opuštenost i ugodna atmosfera te povjerenje među partnerima je najvažnije. Priprema u obliku intimne higijene ( klistir,intimni tuš) i korištenja specijalnog analnog lubrikanta će sigurno dodatno pomoći .

 

Kako čistim analni plug Jewel Red Plug?

Jewel Red Plug operite u blagom sapunu i vodi te ostavite da se osuši na zraku. Za detaljnije čišćenje i dezinfekciju preporučamo sprej za čišćenje igračaka.