Heavy Metal Anal Beads

0 od 5

13,01 

Broj artikla: 4890888113826

Boja: srebrena

Materijal: metal

Duljina: 35 cm  Promjer: 1,5 cm Težina: 150g

Brand: Seven Creations

Dostupnost: Na zalihi SKU: 4890888113826 Kategorija:

Opis

Heavy Metal Anal Beads – efektne analne kuglice koje se sastoje od četiri polirane čvrste metalne kuglice jednakog promjera nanizane na konopcu.

  • Vrući užici! 4 polirane čvrste metalne kuglice na konopcu.
  • S petljom za lakše izvlačenje.
  • Polako  ubacujte kuglicu po kuglicu i doživite vrhunski užitak u svakom pokretu.
  • Kako biste pružili osjetljive promjene, možete je ugrijati (grijati) ili ohladiti (hladnjak).
  • Duljina 35 cm, Ø 1,5 cm.

 

Kako koristim Heavy Metal Anal Beads ?

 

Možete ih koristiti sami, kako muškarci tako i žene, a u osnovi ih koriste heteroseksualni parovi kao predigru i tijekom vaginalnog spolnog odnosa.

Budite istinski uzbuđeni! Prije nego što kuglice umetnete u anus, osoba mora biti potpuno opuštena.

Nemojte žuriti, rezervirajte vrijeme za umetanje prve kuglice. Kada je umetnete, zaustavite se i pustite neka se tijelo navikne na osjećaj. I ostale kuglice umećite polako, jednu po jednu. To će povećati vaše osjećanje. Zaustavite se kada trebate više lubrikanta. Ne brzajte s umetanjem cijelog niza kuglica u anus. Pomagalo jednako tako može davati zadovoljavajuće rezultate također ako ne umetnete sve kuglice u analni otvor.

Ako kuglice koristite sami ili zajedno s partnericom, pratite govor vašeg/njenog tijela. Ako se igrate zajedno, tijekom igre nemojte zaboraviti upitati treba li možda više lubrikanta, ili želi stimulaciju još nekog drugog dijela tijela, da li je spremna za umetanje sljedeće kuglice, odnosno da li vrijeme da ih povučete van.

Neposredno prije nego žena doživi orgazam, žena sama – ili partner – postepeno izvlači kuglice iz anusa. Dok se neki kunu u polaganije umetanje i izvlačenje kuglica, drugi neposredno prije vrhunca radije izvuku sve kuglice odjednom.

 

Kako čistim Heavy Metal Anal Beads?

 

Analne kuglice Heavy Metal Anal Beads obvezno treba čistiti sa posebnim sprejem za čišćenje i dezinfekciju igračaka.

Kuglice i konop se dobro posprejaju, ostave par minuta, a zatim  isperu vodom. Po želji i nakon toga možete oprati u blagom sapunu i vodi te ostaviti da se osuše na prirodnom zraku.

 

 

 

Možda će vam se također svidjeti…