kostim medicinska sestra-1
kostim medicinska sestra-2
kostim medicinska sestra-3
kostim medicinska sestra-4
kostim medicinska sestra-5

Kostim medicinska sestra

0 od 5

35,70 

Sadržaj: 2 komada; haljina sa halterima, traka za glavu

Brand: Cottelli Collection

Klikni na pojedinu veličinu da provjerite njenu dostupnost (ako piše PO NARUDŽBI možete naručiti samo će rok isporuke biti 10-15 dana).

SKU: N/A Kategorija:
Očisti

Opis

Kostim medicinska sestra od brenda Cottelli Collection – zavodljivi dvodijelni set koji se sastoji od mini haljine sa halterima te trake za glavu. Boja bijelo-crvena.

Što je posebno kod ovog kostima medicinske sestre?

Ova seksi mini haljina izrađena od bijele mrežice omogućava svakom muškarcu da dobrovoljno postane vaš pacijent!

Neprekidni patentni zatvarač vodi kroz crvene umetke u obliku križa, koje može lako otvoriti kako bi bio još bliži svojoj sestri. Vodoravni umetak vam je oko struka i naglašava vaše ženstvene kvalitete, a istovremeno haljina daje jasan pogled na vaša neodoljiva leđa. Mali džepovi sprijeda mogu sakriti sve vrste pomagala s kojima ćete ga sigurno vratiti na noge. Dva haltera s crvenim lukovima i mala bijela traka za glavu s crvenim naborima čine vaš izgled savršenim.

Neka igre počnu! Materijal: 90% poliamid, 10% elastin, traka za glavu 95% poliester, 5% elastin.

 

Kako održavam kostim medicinske sestre Cottelli Collection?

Za održavanje ovog kostima medicinske sestre od brenda Cottelli Collection preporučamo nježno ručno pranje s blagim deterdžentom.

 

Savjeti & Trikovi

Ako je rublje za poklon: Donje rublje iz kolekcije Cottelli Collection je upakirano u takvu ambalažu da se izvuče kartonski omot sa slikom proizvoda, a ispod ostaje lijepa crna kutija spremna za darivanje tako da ju nije potrebno dodatno umatati kao poklon.

 

Dodatne informacije

Veličina

L, M, S