Čipkani otvoreni bodi s lisicama i halterima, Cottelli Bondage

0 od 5

84,95 

  • Otvoreni bodi s lisicama.
    Stimulirajući lanac za međunožje i HALTERI koji se mogu skinuti.
    Otvor na grudima jednostavnim otkopčavanjem.
    Klikom na veličinu provjeri dostupnost: NA ZALIHI ili PO NARUDŽBI (7-10 dana od narudžbe)
Očisti

Opis

Otvoreni bodi s lisicama od brenda Cottelli Bondage. Stimulirajući lanac za međunožje i HALTERI koji se mogu skinuti. Otvor na grudima jednostavnim otkopčavanjem.

Osnovne karakteristike kroja i materijala

• Kroj i materijal: bodi na naramenice od rastezljive cvjetne čipke s mat detaljima i dodacima u srebrnoj boji. Mekane košarice s prorezom s malim kukicama za otvaranje. Potpuno otvoreno međunožje s uklonjivim, stimulirajućim lancem za međunožje. Prstenovi sa strane pojasa oko struka za uključene mekane lisice s karabiner lancima. Ograničenja s podesivim čičak kopčama. Halteri i naramenice također podesive – halteri se također mogu potpuno skinuti. 90% poliamid, 10% elastin.
• S elastinom: ovo tijelo ne samo da nudi neodoljiv izgled, već i sigurno prianjanje i maksimalnu udobnost.
• Opseg isporuke: 1 x bodi od Cottelli BONDAGE.

Što je posebno kod ovog bodija?

Ovaj bodi se ističe svojom finom čipkom i elegantnim mat detaljima u uzbudljivom bondage izgledu. Lisice naglašavaju uzbudljiv učinak i potiču zadivljujuće igre. A potpuno otvoreno međunožje s međunožnim lancem za vas nije samo poziv, već i poticajan užitak. Prepustite se užitku obuzdanim stegama i prepustite se ugodnoj igri. Kako je praktično da se šalice s prorezima mogu brzo otvoriti. Bodi možete nositi s podesivim naramenicama i seksi čarapama (nisu uključene) – ili možete jednostavno skinuti naramenice i uživati ​​u svom zadivljujućem izgledu samo u tijelu.

Kako da održavam bodi?

Očistite bodi nježnim ručnim pranjem blagim deterdžentom.

Dodatne informacije

Veličina

L, M, S, XL