Sjajilo za usne za oralni seks i poljupce “Electric Fellatio”, 15 ml, Orgie

0 od 5

19,95 

  • Za uzbudljive poljupce i oralni seks!
  • Sjajilo za usne stvara osjećaj trnaca između usana.
  • Ti se osjećaji zatim mogu divno prenijeti u intimnu zonu partnera.
  • Unosi svježinu u vođenje ljubavi i predigru.
Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-5600298351140 Kategorije: , ,

Opis

Orgie Electric Fellatio sjajilo za usne za trnce, poljupce i naelektriziran oralni seks!

  • Sadržaj: 10 ml Electric Fellatio sjajila za usne u okruglom valjku za nanošenje na usne za intenziviranje felacija i kunilingusa. Može se koristiti zajedno s kondomima.
  • Osjećaj trnjenja i vibriranja: Za elektrizirane poljupce (bilo gdje) i naelektrizirajući oralni seks. Skala vibracija 6/10.
  • Opseg isporuke: 1 x Electric Fellatio sjajilo za usne Orgie. 10 ml.

 

Što je toliko posebno u vezi sjajila za usne Electric Fellatio?

Electric Fellatio sjajilo za usne stvara osjećaj trnaca između usana. Ti se osjećaji zatim mogu divno prenijeti u intimnu zonu vašeg dragog tijekom felacija i kunilingusa. Sjajilo za usne Electric Fellatio unosi svježinu u vođenje ljubavi i mnoge predigre čini nezaboravnim.

Electric Fellatio sjajilo za usne je pogodno i za NJU i za NJEGA. Jednostavno izdašno nanesite stimulirajuće sjajilo za usne i dajte svojoj dragoj naelektrizirane poljupce – bilo gdje na tijelu! Praktični kuglični valjak također stane u svaku torbu i stoga je uvijek spreman za one bolne trenutke, čak i na putovanju.

 

Sastojci:

VODA, GLICERIN, SORBITOL, POLISORBAT 80, ALKOHOL, PROPILEN GLIKOL, AROMA, EKSTRAKT CVIJETA SPILANTHES ACMELLA, NATRIJ BENZOAT, IZOPROPIL ALKOHOL, AMINOMETIL PROPANOL, KARBOMER, LIMONEN, EUGENOL, CI 14700, FENOKSIETAN OL, DINATRIJ EDTA, ETIL LHEKSIL GLICERIN