Bathmate MaxOut Jelqing

0 od 5

38,36  (289,02 kn)

  • Broj artikla: VETS – 5060140200505
  • Referenca: BATHMATE47
  • Brza i diskretna dostava.
  • Cijena dostave unutar RH – 25,00 kn.
  • BESPLATNA dostava za narudžbe iznad 300,00 kn.
Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS–5060140200505 Kategorije: ,

Opis

Bathmate Max Out Jelqing Serum je proizvod koji pospješuje proces jelqinga – metode masaže za trajno povećanje penisa.

Riječ je o jelqing lubrikantu koji ima teksturu nalik na losion. Iako može izgledati kao običan lubrikant, nije. Proizvod sadrži 24 sastojka koji djeluju na obnavljanje stanica kože penisa. Kada koristite proizvod tijekom jelqinga, on djeluje kako bi vježba bio učinkovitija.

Max Out je formuliran s nizom visokokvalitetnih sastojaka uključujući kolagen, ginseng, kofein i druge, koji su odabrani da pomognu u stvaranju trajnih promjena duljine penisa. Bathmate serum je klinički testiran kako bi se osigurao siguran i pouzdan učinak za tijelo. To je prvi ikad proizvod dizajniran da pruži bolje rezultate jelqinga – Max Out Jelqing serum iz Bathmatea.

Jedna od najdugovječnijih tehnika povećanja penisa koja zapravo djeluje, jelqing pomaže korisnicima da značajno povećaju svoju duljinu tijekom vremena kada se provode redovito, ali sada s Max Out moguće je postići još bolje rezultate. Ako niste upoznati s jelqingom, prilično je jednostavno započeti.

Kako ga koristiti?

Prije nego što počnete, trebali biste dopustiti da vam razina erekcije penisa padne između 50-70%. Penis treba biti opušten kako bi se omogućilo lakše protjecanje krvi kroz njega.

Metoda:

Nakon što nanesete Bathmate MaxOut Jelqing serum na svoj poluuspravljeni penis, uhvatite ga u obliku slova O palcem i kažiprstom na dnu, malo ga stisnuvši. Nježno povlačite penis prema naprijed (kao mužnja) do neposredno prije glavića, pomaknite dolje i ponovite. Većina preporučuje oko 100 dnevnih ponavljanja (za oko 5 minuta) kako biste dobili najbolje rezultate.

 

Jelqing – arapska metoda stara stotinu godina. Radi se zapravo o vrsti istezanja muškog penisa, koje će ga učiniti duljim, a erekciju jačom. Čitav proces zapravo podrazumijeva nježno povlačenje penisa prema naprijed ( netko ga opisuje kao mužnja). Najbolja polazna točka jest penis u polu-erekciji nakon što se namaže sa serumom.

Penis se treba obuhvatiti palcem i kažiprstom. Takvim pokretima, muškarac tjera krv u oblast erektivnog tkiva, a s vremenom, taj se prostor sve više povećava, odnosno jača. Muškarcima se preporučuje izbjegavanje glave penisa, a kako bi postupak imao učinka, sve se treba raditi 5 minuta dnevno, 3 puta tjedno.

Krv igra ključnu ulogu u ovom procesu, jer s vremenom, jelquing će povećati to koliko krvi vaš penis može držati. Teorija kaže: što više proširite te komore, penis će biti veći, po dužini i obujmu, kada on dođe u stanje erekcije.

Mjere opreza: Pazite da ne jelqujete dok ste potpuno uspravljeni – to može potencijalno uzrokovati ozljedu. Isto tako, ako želite dodatno smanjiti rizik od ozljeda možete i zagrijati penis npr. toplim tušem ili zamatanjem u topli ručnik na 15 min.