Latex Gloss Spray

7,70 

  • Broj artikla: VETS – 4024144630004
  • Referenca: 06300040000
  • Brza i diskretna dostava.
  • Cijena dostave na području RH 25,00 kn.
  • BESPLATNA dostava za narudžbe iznad 300,00 kn.
Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS – 4024144630004 Kategorija:

Opis

Sprej za sjaj lateksa koji čini gumenu puderastu – mat površinu latexa sjajnom! Neizostavan je dodatak za latex odjeću.

Latex je IN!

Odjeća od lateksa je IN i nose je mnoge poznate osobe čak na crveni tepih. Mi se oduševljavamo pripijenošću i seksualnoj zavodljivosti latex-a, a pogotovo njegovim sjajem. Međutim to nije njegov prirodni sjaj.

Odjeća od lateksa je prirodno gumena odjeća te ona ima puderastu/mat površinu. To je prirodan izgled lateksa. Ipak, vrlo je jednostavno to usjajiti.  Latex Gloss Spray radi svoj posao i daje gumenim predmetima super-sjajni završetak.

 

Više o odjeći od lateksa

Lateks je visokokvalitetan prirodni materijal. Kako biste dugo sačuvali njegovu kvalitetu, donosimo vam nekoliko naputaka o održavanju lateksa :

Odijevanje :

Prvo, skinite sav nakit koji može oštetiti lateks oštrim rubovima. Ako imate duge nokte, morate biti pažljivi da ne potrgate njima lateks. Nanesite puder na unutrašnju stranu lateksa  talk puder  ( može se kupiti u našoj trgovini ) – znatno smanjuje trenje i olakšava odijevanje. Najbolji način za odijevanje je kao kada oblačite najlonke – s obje ruke smotajte materijal i polako otpuštajte dok povlačite odijelo na sebe. Ako trebate namjestiti odijelo nakon što ste ga odjenuli, nikada ne vucite prstima – bolje je povlačiti cijelim dlanom. Na taj način smanjujete mogućnost da potrgate komad. Nakon što ste uspješno odjenuli svoju latex odjeću, najbolje ju je ulaštiti sjajilom za lateks – Latex Gloss Spray – sprej za sjaj lateksa –  na taj način dobit ćete isti sjaj koji vidite na našim fotografijama.

Skidanje :

Skidanje je puno lakše. Najbolje je to učiniti pod tušem – jednostavno se nasapunajte i tada se odjeća lako skida. Nakon korištenja, operite dobro svoju odjeću sapunom i vodom i osušite je iznutra i izvana.

Čuvanje:

Kad je čist, lateks ima tendenciju ljepljenja za sebe. Stoga se preporuča talk puder da smanji ljepljivost. Čuvajte lateks na tamnom, hladnom i suhom mjestu. Najbolje u neprozirnoj vreći te u ormaru – nakon duljeg vremena čak i slabo svjetlo može uzrokovati izbjeljivanje lateksa. Ne stavljajte ništa teško na lateks – nakon duljeg vremena ostaju tragovi savijanja na naborima.

 

 

 

Venus Erotic Shop Split

Ako želite vidjeti uživo ovaj proizvod, posjetite našu fizičku trgovinu Venus Erotic sex shop Split.

Za grad Split provjerite i mogućnost dostavne opcije u roku 1h.