fleshlight-renewing-powder-118-ml-1

Fleshlight Renewing Powder, 118 ml

0 od 5

11,81 

Broj artikla: 810476016005

Sadržaj: 118 ml

Značajke: za održavanje mekanijih materijala

Brand: Fleshlight

Dostupnost: Na zalihi SKU: 810476016005 Kategorija:

Opis

Fleshlight Renewing Powder – puder za održavanje mekoće, fleksibilnosti i podatnosti  Fleshlight masturbatora, ali i svih drugih igračaka od mekših, realističnijih TPR i TPE materijala.

Ništa se ne može usporediti sa stvarnim osjećajem patentiranog materijala super-skin koji se osjeća kao prava koža. S vremenom vaša Fleshlight navlaka – realistična replika vagine / anusa / usta može početi gubiti dio mekoće. To je zbog toga što se Fleshlight puder koji je ukomponiran u proizvod prirodno troši nakon višestruke uporabe. Zadržite svoj osjećaj svježeg tijela kao i svaki put, ovim puderom obnovite svoju Fleshlight navlaku i vratite je u izvornu mekoću.

Kako koristim Fleshlight Renewing Powder?

Skinite Fleshlight realističnu repliku vagine / anusa / usta  iz kućišta. Očistite je i neka se temeljito osuši na zraku. Velikodušno raspodijelite dovoljno pudera na vašoj Fleshlight navlaci dok je potpuno ne premažete tankim slojem. Spremite u kućište-bateriju. Kad poželite opet koristiti, operite je ponovno u toploj vodi i sapunu i osušite. Nanesite lubrikant na bazi vode i koristitite svoj Fleshlight masturbator na uobičajen način. Sastojci: 100% kukuruzni škrob

Savjet / Napomena: već postojeći proizvod u prehrambenoj industriji pod nazivom ” Gustin” , kao 100%-tni kukuruzni škrob vam može poslužiti kao jeftinija zamjena za ovaj puder. Sastav je ,dakle, potpuno isti, a možete ga naći na odjelu za kolače.

Možda će vam se također svidjeti…