JO All-in-One Massage Glide Unscented 30 ml, dugotrajno ulje i lubrikant za masažu bez mirisa

0 od 5

9,95 

  • Vrhunska formula za masažu na bazi silikona bez ikakvih mirisa.
  • Jedna kap All-In-One jednaka je deset kapi tradicionalnog ulja za masažu.
  • Savršen za sve, od cijelog tijela, dubinske masaže tkiva do erotskog zadirkivanja.
  • Posvjetljivač tetovaža i regenerator za tijelo za zadržavanje vlage.
Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-796494101452 Kategorije: ,

Opis

JO All-In-One Sensual Massage Glide Unscented je vrhunska formula za masažu na bazi silikona bez ikakvih mirisa, koja nudi dugotrajan, mekani osjećaj koji poboljšava svaki potez i milovanje. Glatka i zadovoljavajuća, suši se do mat završnice meke na dodir.

Jedna kap All-In-One Sensual Massage Glide jednaka je deset kapi tradicionalnog ulja za masažu, tako da malo ide daleko! Savršen za sve, od cijelog tijela, dubinske masaže tkiva do erotskog zadirkivanja, može se čak koristiti kao posvjetljivač tetovaža i regenerator za tijelo za zadržavanje vlage.

 

Dobrobiti JO All-in-One Massage Glide Unscented

– Svilenkasto glatka, dugotrajna, nikad ljepljiva ili uljna koža
– Samo 1 kap JO ulja u zamjenu za 10-15 kapi drugih ulja za masažu
– Izrađen samo od najkvalitetnijeg silikona farmaceutske kvalitete
– Koristiti kao osobni lubrikant
– Čini odličan regenerator za tetovaže
– Netoksičan, ne izaziva alergije
– 100% siguran za lateks — kompatibilan s igračkama koje nisu silikonske
– Nije kompatibilan s poliuretanskim kondomima
– 100% jamstvo zadovoljstva

Poboljšajte senzualnu vezu između vas i vašeg partnera s JO All-in-One

Izrađen od silikona najvišeg farmaceutskog stupnja na tržištu, ovaj Warming hidratantni glide pomlađuje kožu i opušta mišiće bez osjećaja masnoće ili ulja.
Najbolje od svega, JO All-in-One Massage Glide Unscented također je vrhunski silikonski osobni lubrikant. Koristite ga za veće senzualno zadovoljstvo kada vaša masaža vodi do više.
JO formula je posebno dizajnirana da bude dugotrajna – samo 1 kap svilenkasto glatkog JO All-in-One Massage Glide jednaka je 10-15 kapi drugih proizvoda za masažu. Nema potrebe da prekidate svoju intimu da biste se neprestano ponovno nanosili
JO All-in-One Massage Glide također je izvrstan regenerator za tetovaže, obnavljajući boje tako da čak i stara tinta izgleda potpuno nova!
100% siguran za lateks i kompatibilan s nesilikonskim igračkama.

3 u 1 efekt

JO All-in-One Massage Glide Unscented je klizajuća masaža na bazi silikona koja također djeluje kao posvjetljivač tetovaža i regenerator kože. Formulirana korištenjem samo najkvalitetnijeg silikona, ova kolekcija proizvoda pruža nevjerojatan osjećaj dodira. Svilenkasto glatko klizanje čini ga savršenim partnerom za iskustvo masaže cijelog tijela gotovo bez napora. Malo ide daleko!

System JO

Tjelesni užitak, seksualnost i intimnost neophodni su za sretan i uravnotežen život. System JO nudi sveobuhvatna senzualna rješenja za promicanje, poboljšanje i stimuliranje vašeg seksualnog zdravlja i dobrobiti. Njihovi proizvodi uključuju osobne lubrikante, ulja za masažu, kupke i terapije za tijelo, stimulacijske gelove i proizvode za poboljšanje za muškarce i žene.

Jesu li JO ulja za masažu veganska i bez glutena?

Da. JO Naturals Massage Oils su veganska i napravljena od prirodnih sastojaka. JO Aromatix mirisna ulja za masažu također su veganska, s formulom na bazi ulja za poljupce. JO ne koristi gluten u svojim formulama; međutim, JO proizvodi se proizvode u pogonima koji proizvode i proizvode s glutenom.