Pjur myglide

11,81 

Broj artikla:

VETS – 827160104351

Sadržaj: 30 ml

 

 

Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-827160104351 Kategorija:

Opis

Pjur myglide je lubrikant na bazi vode sa dodanim ginsengom za dvostruki učinak – vlaženje i stimulaciju.

 

Kako djeluje lubrikant Pjur myglide?

Jedinstvena kombinacija sastojaka s prirodnim ginsengom u pjur myglide-u ugodno djeluje na poticanje cirkulacije krvi, a time pojačava uzbuđenje i uživanje.

Pjur MyGlide će vam pružiti ugodan topli osjećaj, istovremeno ublažujući vaginalnu suhoću za dugotrajni užitak. Ovaj osobni lubrikant za povećanje vlage hipoalergen je, siguran za upotrebu sa kondomima od lateksa i idealan je za svakodnevnu upotrebu. Medicinski sastojci i jedinstvena formula čine ga savršenim za vašu seksualnu dobrobit i intimnu njegu, ostavljajući vašu kožu mekom i svilenkastom. Širite ljubav pjurom MYGLIDE.

Pjur MyGlide je dizajniran za žene koje žele da poboljšano iskustvo bude još više. Ovaj osobni lubrikant na bazi vode namijenjen je vlaženju i podmazivanju te je savršen za vaginalni odnos.

Pjur MyGlide woman, pomaže u udobnosti i zadovoljstvu intimne, seksualne aktivnosti i dopunjuje prirodno podmazivanje tijela jedinstvenim dodirom.

Mnoge žene vole vruće, pjur myglide, mazivo na bazi vode s dvostrukim učinkom, posebno za žensku stimulaciju i zadovoljstvo.

Jedinstvena kombinacija sastojaka s prirodnim ginsengom u pjur myglideu ugodno djeluje na poticanje cirkulacije krvi, a time i na uzbuđenje i užitak.

Dermatološki testiran i posebno prikladan za kožu, pjur myglide stvara prekrasan osjećaj trnaca i topline u tijelu.

Ovo poticajno i zagrijavajuće mazivo povećava osjetljivost i čini najljepšu stvar na svijetu još više.

 

Upozorenja i mjere opreza: – Izbjegavati kontakt očima. – Čuvati izvan dohvata djece. – Ne koristiti na nadraženu ili zaraženu kožu. – Ovaj proizvod nije kontracepcijski i ne sadrži spermicide. – Ako se pojavi iritacija ili nelagoda, prestanite s upotrebom i obratite se liječniku. – Vrlo sklizavo na površinama, pa očistite odmah prolijevaju i posebni oprez koristite u kupaonicama i tuš kabinama.

Sastojci: glicerin, voda, hidroksipropil gvar, hidroksipropiltrimonijev klorid, hidroksietilceluloza, ekstrakt panaks ginsenga (korijenska voda), benzil alkohol, benzojeva kiselina, sorbinska kiselina, fenoksietanol, metilparaben, etilparaben, propilparaben, butilparaben, CL 14700

Dodatne informacije

Količina (ml)

25, 30, 50, 75, 100, 125, 150, 200, 250