Lelo Hex Respect XL (1 kom)

1,33 

Broj artikla: 7350075025020

Nominalna širina: 58 mm

Nominalna duljina: 195 mm

Debljina: ultra tanko (0.0045 mm)

Materijal: lateks      Boja: prozirno

Površina: nabori ( povezani šesterokuti )

Brand: LELO

Dostupnost: Na zalihi SKU: 7350075025020 Kategorija:

Opis

LELO HEX Respect XL luksuzni i ultratanki prezervativi većeg obujma, kondomi širine 58 mm i dužine 195 mm ( standardna širina 52 mm i dužina 180 mm).

Sada veći nego ikada – HEX Respect XL prezervativi odgovor su na vašu potražnju. Oni su drugo izdanje svjetski poznate HEX linije prezervativa koji su 10% duži od HEX Original. I dalje su jednako otporni, ali i tanki te dolaze s tankim slojem lubrikanta za obostrani užitak. Napravljeni su od 350 heksagona povezanih u mrežu koja vas istovremeno štiti i pruža zadovoljstvo.

 

 

  • ZA ONE KOJI IDU KORAK DALJE – LELO HEX Respect XL prezervativi su 10% puta veći od LELO HEX Originala za one kojima je to potrebno. I dalje garantiraju bezuvjetan užitak i sigurnost prilikom seksa.

 

  • PREZERVATIV S NAJNOVIJOM STRUKTUROM – Novo razvijena struktura sastoji se od 350 heksagona koji sprječavaju pucanje. Kvalitetan, snažan i tanak baš kao i HEX Original.

 

  • ULTRA TANKI – Jedni od najtanjih prezervativa na tržištu koriste svoje heksagonalne panele za širenje topline tijela za još više uzbuđenja i senzualnosti.

 

  • ZADOVOLJSTVO I SIGURNOST ZAHVALJUJUĆI TEHNOLOGIJI – HEX Respect XL prezervativi poboljšavaju vaše seksualno iskustvo i smanjuju sklizanje zahvaljujući jedinstvenoj heksagonalnoj strukturi.

 

  • LAGANO LUBRICIRANI – Ovi prezervativi garantiraju udobnost za oba partnera. Lagano su lubricirani i nemaju nikakav dodani miris

 

  • RAZINA ZAŠTITE – Kad se ispravno koriste, prezervativi od lateksa pomažu u prevenciji spolno prenosivih bolesti kao što su HIV/AIDS i drugih. Oni služe kao barijera koja sprječava daljnje širenje infekcije. Jednako tako, ako se koriste svaki put, smanjuju mogućnost neželjenih trudnoća. Ipak, prezervativi od lateksa nikad sa 100%-tnim učinkom ne mogu garantirati zaštitu od spolno prenosivih bolesti ili neželjene trudnoće. Najbolje djeluju u smanjivanju prijenosa bolesti kao što su HIV i gonoreja koji se prenose putem kontakta s vrhom penisa. Manje su učinkoviti protiv Humani Papilomavirusa (HPV) i herpesa, zato što se radi o spolno prenosivim bolestima koje se mogu prenijeti s inficiranog dijela kože kojeg prezervativ ne pokriva.

 

OPREZ: Ovaj proizvod izrađen je od prirodne gume lateksa koji može izazvati alergijske reakcije. Neki od korisnika mogu biti osjetljivi na lateks – u tom slučaju vas molimo da probate kondome bez lateksa. Ako vi ili vaš partner/ partnerica osjetite nelagodu prilikom korištenja HEX prezervativa, predlažemo da prekinete s korištenjem istih.

Možda će vam se također svidjeti…