lelo-hex-condom-1-kom

Lelo Hex (1 kom)

0 od 5

1,33 

Broj artikla: 7350075024085

Nominalna širina: 54 mm

Nominalna duljina: 180 mm

Debljina: ultra tanko (0.0045 mm)

Materijal: lateks      Boja: prozirno

Površina: nabori ( povezani šesterokuti )

Brand: LELO

Dostupnost: Na zalihi SKU: 7350075024085 Kategorija:

Opis

Lelo Hex – ultra tanki kondomi ( samo 0,045 mm ) sa strukturom šesterokuta ( na svakom kondomu 350 povezanih šesterokuta) što jamči i bolje prianjanje i veći užitak. Nominalna širina: 54 mm . Nominalna duljina: 180 mm.

LELO HEX kondomi imaju potpuno drugačiju strukturu od svih kondoma na koje smo naviknuti, pa je i sam doživljaj neusporediv. Zahvaljujući strukturi šesterokuta (a na svakom kondomu ih se nalazi čak 350), bez obzira na ultra tanak sloj lateksa, s povećanjem užitka nije smanjena i sigurnost.

Ovi kondomi doista su toliko tanki da ih gotovo nećete ni osjetiti, a dobar je osjećaj i pritom biti svjestan da nisu ništa manje sigurni. Upravo spomenuta struktura omogućava kvalitetnije prijanjanje i ujedno smanjuje mogućnost ispadanja prilikom odnosa.

RAZVOJ KONDOMA

Činjenica da su stručnjaci na razvoju ovog proizvoda radili čak sedam godina, jasno vam daje do znanja koliko je truda uloženo kako bi bili savršeni.

Istraživanja tijekom razvoja dovela su do glavnog razloga zašto ljudi ne vole koristiti kondome, a to nije ni nelagoda ili cijena kod kupovine, ni materijali od kojih su izrađeni, već osjećaj prilikom odnosa koji je s kondomom bitno drugačiji. I samim time postalo je jasno- ako žele srušiti predrasude o kondomima LELO HEX ekipa je morala započeti promjenom samog kondoma. Na kraju su došli do otkrića kako su linije šesterokuta dovoljno lagane, fleksibilne, a ujedno i dovoljno snažne da kondom bude vrlo sigurna zaštita. Iako je ovo jedan od najtanjih lateks kondoma na svijetu, upravo šesterokuti čine kondom izuzetno izdržljivima.

Potvrdu kvaliteti LELO je za svoje HEX kondome dobio i u obliku prestižne nagrade iF Design u kategoriji Medicine i zdravlja za 2017, a nedavno i A’Design nagradu za kvalitetu i inovaciju. Ovo je najstarija nezavisna dizajnerska organizacija u Njemačkoj i dobiti njihovu nagradu, svakako je velika čast.