durex-mix

Durex mix (1 kom)

0 od 5

0,66 

Broj artikla: durexmix01

Nominalna širina: 54 mm

Nominalna duljina: 180 mm

Materijal: lateks

Odabir vrste kondoma: isključivo u trgovini

Brand: Durex / Durex London

Dostupnost: Na zalihi SKU: durexmix01 Kategorija:

Opis

Durex mix kondomi – kondomi koji pružaju sigurnost i zadovoljstvo na svim područjima: osnovno povjerenje zaštite, bolja intimnost i osjećaj, zabava, bolje performanse u seksu.

  • Osnovno povjerenje: Durex London, Durex classic, Durex Extra safe, Durex Love
  • Osjećaj i intimnost: Durex Thin, Durex Reel feel, Durex Invisible
  • Zabava i avantura: Durex Tickle me, Durex Taste me
  • Performanse: Durex Performa, Durex Mutual pleasure, Durex Intense

Durexova kvaliteta

Durex ima više od 80 godina iskustva u proizvodnji kondoma. Stoga možemo reći da je baš svaki od njih rezultat iskušanog i ispitanog procesa.

Počnimo s osnovama. Svi su Durex kondomi sačinjeni samo od najkvalitetnijih sirovina. Nadalje, svaki je elektronski ispitan, a uzorci iz svake serije također se napuhuju zrakom kako bi se ispitala njihova izdržljivost.

U tom “testu pucanja zbog napuhivanja zrakom”, međunarodni standardi zahtijevaju da kondom zaprimi 18 litara zraka. Durexov se kondom u većini slučajeva rastegne toliko da može zaprimiti 40 litara zraka bez pucanja. To je samo jedan od primjera toga kako ne samo da Durex ispunjava svjetske standarde o kvaliteti, nego ih i premašuje.

Uzorci kondoma također se pune vodom kako bi se provjerilo da ne cure. Kako bi bili u sigurni, U Durexu mjesečno provode otprilike dva milijuna vodenih testova.

Sve su vrste kondoma također dermatološki ispitane.

Svaki pojedini kondom se ispituje prije stavljanja na tržište kako bi se potvrdilo da nema rupa.

Osim što podižu letvicu u testiranju proizvoda, Durexov tim također neprestano poduzima istraživačke projekte, tražeći nove načine da poboljšaju proizvode ili bilježe nove trendove u seksualnom ponašanju koji mogu dovesti do sasvim novih proizvodnih područja.

To znači da su prikupili čitav rudnik informacija kojima se redovito služe i ministarstva zdravlja, bolnice, znanstvenici, profesori te druga tijela odgovorna za seksualno zdravlje.

Najbolji procesi kojima se proizvode najbolji proizvodi, potpomognuti najmudrijim načinom razmišljanja – to je razlog zašto milijuni ljudi u svijetu svakoga dana vjeruju Durexu.

  • RAZINA ZAŠTITE – Kad se ispravno koriste, prezervativi od lateksa pomažu u prevenciji spolno prenosivih bolesti kao što su HIV/AIDS i drugih. Oni služe kao barijera koja sprječava daljnje širenje infekcije. Jednako tako, ako se koriste svaki put, smanjuju mogućnost neželjenih trudnoća. Ipak, prezervativi od lateksa nikad sa 100%-tnim učinkom ne mogu garantirati zaštitu od spolno prenosivih bolesti ili neželjene trudnoće. Najbolje djeluju u smanjivanju prijenosa bolesti kao što su HIV i gonoreja koji se prenose putem kontakta s vrhom penisa. Manje su učinkoviti protiv Humani Papilomavirusa (HPV) i herpesa, zato što se radi o spolno prenosivim bolestima koje se mogu prenijeti s inficiranog dijela kože kojeg prezervativ ne pokriva.

Možda će vam se također svidjeti…