Fetish Fantasy Butterfly Nipple Clamps

15,79 

  • Broj artikla: VETS – 603912329605
  • Referenca: PIPE361300
  • Brza i diskretna dostava.
  • Cijena dostave unutar RH – 25,00 kn.
  • BESPLATNA dostava za narudžbe iznad 300,00 kn.
Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-603912329605 Kategorija:

Opis

Fetish Fantasy Butterfly Nipple Clamps – štipaljke za bradavice za početnike i ljubitelje fetiša s ukrasnim leptirima.

  • Duljina (cm): 8
  • Boja: crna – srebrna

Učinite svoje bradavice užitkom s ovim početnim stezaljkama za bradavice za leptir. Izrađene od izdržljivih metalnih kopči i prekrivene mekim gumenim oblogama, ove stezaljke savršene su za početnike i ljubitelje fetiša.

Količina pritiska koju primjenjujete na bradavicu podesiva je okretanjem vijka, dok vam leptiri pružaju suptilnu stimulaciju svakim pokretom.

 

Štipaljke za bradavice – stimulacija i ukras na tijelu

Nekim muškarcima i ženama naj erogena zona su upravo bradavice, ma koliko to s druge strane nekima drugima bilo nezamislivo, a leptire voli mnogi nositelji kao efektan accessories.

Taj dodatak za vruće igrice u seksu dolazi u raznim varijantama, pa tako postoje štipaljke za bradavice s lancima, ukrasima, utezima ii vibrirajuće štipaljke za bradavice. Ono najvažnije je da gotovo sve štipaljke imaju prilagodljiv pritisak na bradavice – od nježnog do snažnog. Dodatnu stimulaciju pružaju i zupci usmjereni prema bradavici.

Fetish Fantasy Butterfly Nipple Clamps su jednostavne i efektne. Leptiri uistinu pruža vizualno uzbuđenje kao i stimulaciju svakim pokretom. Jačinu pritiska na bradavice sami kontrolirate.

 

Sexy igračke za stimulaciju bradavica u Venus Erotic shop-u

Posjetite naše fizičke trgovine sex shop Split i Trogir i uživo pogledajte uzorke – testere štipaljki i drugih sexy igračaka za stimulaciju bradavica kako bi bolje razumjeli princip djelovanja i opipali materijal.

Za hitne narudžbe u Splitu posjetite našu dostavnu opciju unutar 1h od narudžbe.